Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΜΑΡΣΕΛΛΟ ΦΟΡΜΑ

Το όνομα του Μαρσέλο παραμένει το πιο hot στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ που και σήμερα (18/1) φιλοξένησαν εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του Βραζιλιάνου μπακ.
Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του «Uol Esporte», ο Μαρσέλο είναι πιθανό να αποχωρήσει. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «οι εμφανίσεις του δεν έχουν ευχαριστήσει αρκετά την ελληνική ομάδα» και εν συνεχεία υπάρχει η επισήμανση για το τι λέγεται εντός Ολυμπιακού για τον έμπειρο μπακ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες της “UOL Esporte”, υπάρχουν ακόμη και άτομα εντός του συλλόγου που ζητούν την άμεση αποχώρηση του 34χρονου παίκτη, με τερματισμό και ο ίδιος ο Μαρσέλο σκέφτεται να συμφωνήσει», σημειώνεται στο δημοσίευμα. 

Επίσης γίνεται λόγος για τις σχέσεις του Μαρσέλο με τον Μίτσελ. «Ο Μαρσέλο έχει πετύχει τρία γκολ σε εννέα συμμετοχές με τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, δεν έχει καλές σχέσεις με τον κόουτς Μίχελ, κάτι που ίσως είναι ένας ακόμη παράγοντας που συμβάλλει στο τέλος του κύκλου», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται λόγος για πιθανούς ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του.

«Ακόμα δεν υπάρχουν φήμες για μεταγραφή, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής παρακολουθεί ήδη πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ομάδες στη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάστασή του. Δεν αποκλείεται ούτε η επιστροφή στο ισπανικό ποδόσφαιρο» υπογραμμίζεται.