Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, μετά την νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0..

«Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες λόγω της βροχής. Ξεκινήσαμε σε γήπεδο γεμάτο νερό, δεν ήταν εύκολο να αναπτύξουμε ωραίο ποδόσφαιρο όμως όταν σταμάτησε η βροχή το γήπεδο στέγνωσε κι ήταν καλύτερα έτσι μετά παίξαμε καλύτερα. Είμαι χαρούμενος με το γκολ και που δεχθήκαμε μόνο μια ευκαιρία στο τέλος όταν υπήρξε λίγο χάος, με πολλούς παίκτες στην περιοχή. Μόνο εκεί δεχθήκαμε ευκαιρία κι είμαι χαρούμενος. Τέταρτο σερί clean sheet, τέταρτη νίκη στη σειρά, είμαστε ακόμη ζωντανοί. Πριν από δύο μήνες πολλοί πίστευαν πως θα είχαμε πρόβλημα να μπορούμε την εξάδα. Δεν τα καταφέραμε ακόμη αλλά είμαστε εκεί. Οι παίκτες πρέπει να είναι περήφανοι σήμερα γιατί έδειξαν πως δεν είμαστε μόνο ποδοσφαιρική ομάδα, έπαιξαν σε δύσκολες συνθήκες και πάλεψαν, έδειξαν ότι μπορούν να παλέψουν».

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχουν νέα τώρα για μεταγραφές».

Για τον Ουζόχο και το δημοσίευμα στη Νιγηρία: «Για τον Ουζόχο, ένα άρθρο στη Νιγηρία... δεν ξέρω τίποτα για αυτό και δεν είμαι εδώ για να σχολιάσω ένα άρθρο στον Τύπο. Κανένας δεν με ενημέρωσε για πρόταση. Δουλεύετε στον Τύπο, ξέρετε πως υπάρχουν πολλά ψέματα στον Τύπο, προφανώς είναι κι αυτό».

Για το σερί χωρίς γκολ παθητικό: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Έχουμε πολύ καλό τερματοφύλακα. Όλοι δουλεύουν στην ομάδα, ακόμη και οι επιθετικοί πιέζουν έτσι οι αντίπαλοι δεν έρχονται εύκολα στην περιοχή μας. Επίσης ας είμαστε ειλικρινείς κάποτε χρειάζεσαι τύχη για να κερδίσεις ή για να χάσει ο αντίπαλος ευκαιρία».

Για το ότι ανέβηκε τέταρτη και μέχρι πού μπορεί να φτάσει: «Επιτρέπεται να ονειρευόμαστε τώρα. Οι οπαδοί επίσης. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα κάθε μέρα. Είναι ωραίο να κάνεις όνειρα αλλά αν δεν δουλεύεις κάθε μέρα δεν θα πραγματοποιηθούν. Πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια ενέργεια και θετική ατμόσφαιρα και την ίδια ώρα να ελπίζουμε ότι οι μπροστά θα χάσουν βαθμός. Ονειρευόμαστε αλλά με τα πόδια στο έδαφος».