Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, μετά την ήττα από την Ομόνοια..

 

"Πρώτα από όλα να πω ότι κάναμε καλό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση των παικτών μου και τι παρουσίασαν σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα που επίσης είχε καλό σερί, αλλά το ημερολόγιο με τόσα παιχνίδια μας δεν περίμενα να έχουμε τέτοια εμφάνιση. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και νομίζω σήμερα, όπως είπα πριν το παιχνίδι στους παίκτες, μικρές λεπτομέρειες θα έκριναν το παιχνίδι, η Ομόνοια ήταν πιο τυχερή. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε, είχαμε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες. Η Ομόνοια μετά το 1-0 έμεινε πίσω, ήταν φυσιολογικό. Ακόμη κι έτσι βρήκαμε λύσεις, είχαμε ευκαιρίες, ειδικά η τελευταία. Νομίζω τώρα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι ιστορία, πέρασε, πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα. Πριν το παιχνίδι είχαμε μικρό ρόστερ, δεν ξέραμε αν ο Σις θα ξεκινούσε, αν ο Τσιμπόλα ή ο Μπεραχίνο θα ξεκινούσαν, κάποιοι έπαιξαν με κάρτες».

Για την εξάδα κι αν θεωρεί πως υπάρχουν ελπίδες: «Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια. Έχουμε τις πιθανότητές μας. Η Ομόνοια έχει να παίξει ακόμη ομάδες που βρίσκονται από πάνω. Είναι σημαντικά τα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Να μην πάθουμε όπως τον πρώτο γύρο που μετά από συνεχόμενες επιτυχίες είχαμε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα».

«Και η Ομόνοια στα προηγούμενα παιχνίδια κατάφερνε να μπαίνει νωρίς μπροστά στο σκορ και να μην δέχεται γκολ. Για να πάρεις αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρεις. Αλλά είμαι ικανοποιημένος. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους αγώνες με Δόξα και ΑΠΟΕΛ. Είναι θετικό για εμάς αλλά συμφωνώ ότι πρέπει να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί φτιάξαμε ευκαιρίες».

Για τον Σάντος κι αν φεύγει και για την αναπλήρωση του κενού: «Δεν είναι πρόβλημα να πω. Είναι πολύ καλός παίκτης, όλοι το ξέρουν, πήγε πολύ καλά σε δύο σεζόν και παραπάνω εδώ στην ΑΕΛ. Έχει την ευκαιρία να πάει στη Βραζιλία και να παίξει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Ξέρω ότι δεν παίρνεις πολλές ευκαιρίες ως παίκτης κι αν έρθει τέτοια ευκαιρία, δεν θέλω να πω όχι. Δεν ήταν στο πλάνο να πάρουμε δεξιό μπακ. Ακόμη κι αν είναι δύσκολο για εμάς αν φύγει του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του».