Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπαν Βέσκο Μιχαϊλοβιτς και Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-Ανόρθωση 2-0.

Βέσκο Μιχαϊλοβιτς(Ανόρθωση): «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και εκεί που ισορροπήσαμε, δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο τα πλάνα μας, σίγουρα ρισκάραμε περισσότερο, βρήκαμε πολύ καλή ευκαιρία με Γουαρίς και το δοκάρι του Πάντσεον, αν ισοφαρίζαμε θα ήταν πολύ διαφορετικό παιχνίδι, ο Απόλλωνας έπαιξε και 120' την Τετάρτη. Όμως δεν τα καταφέραμε, σίγουρα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά το 2-0 που ήρθε πολύ εύκολα, σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης που τους πικράναμε πάλι σήμερα και να τους καλέσω να έρθουν την Πέμπτη γιατί είναι πολύ σημαντικό και να μας βοηθήσουν και σας υπόσχομαι ότι η Ανόρθωση δεν θα παρουσιάσει ξανά τη σημερινή εικόνα. Πιστεύω έχουμε δυνατότητες και καλούς παίκτες για να αλλάξουμε κάποια πράγματα υπέρ μας όπως στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για νέες μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την Ένωση. Έχουμε ακόμα δύο θέσεις αλλά ειλικρινά δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Για το αν θα μείνει πρώτος προπονητής: «Είναι θέμα διοίκησης. Δεν υπάρχουν νεότερα. Εγώ όσο είμαι εδώ θα προσπαθήσω να δίνω το καλύτερο».


Κωνσταντίνος Μακρίδης(Απόλλων):  «Ήταν πολύ καλή εμφάνιση, παίξαμε πολύ καλά σε όλο το 90λεπτο και δίκαια κερδίσαμε. Θέλω να μείνω μέχρι εδώ, δύσκολη η συνέχεια. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε, συγχαρητήρια στους παίκτες και τη νίκη την αφιερώνουμε στον θείο μας τον Χαμπή».

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Απόλλωνα: «Ναι, μπορεί να συμφωνήσω ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση αλλά δεν λέει τίποτα μια εμφάνιση, πρέπει να έχουμε συνέπεια και συνέχεια».

Για το μηδέν παθητικό σε τέσσερις αγώνες στο νέο γήπεδο: «Είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν. Μας βοηθά το γήπεδο, ο κόσμος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα. Για τη συνέχει απρέπει να δείξουμε τη νίδια συνέπεια για να έρχονται τα αποτελέσματα».