Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Δείτε όλα όσα είπαν Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς(ΑΠΟΕΛ): «Δεν με πείραξε η ήττα σαν ήττα αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ήμασταν αγνώριστοι στο 1ο ημίχρονο, δεν ξέρω γιατί. Είναι κάτι που δεν το περίμενα καθόλου. Νομίζαμε πετάξαμε το 1ο ημίχρονο. Δεν είχαμε ταχύτητα και αυτά που έπρεπε να έχουμε στο επιθετικό τρίτο. Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε λίγο πιο αποφασισμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα. Αυτή η ήττα θα μας δώσει πάρα πολλές απαντήσεις. Πάμε παρακάτω, έτσι είναι. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή μέρα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν επικίνδυνος επιθετικά: «Ήταν κάτι που έμεινα έκπληκτος, όντως δεν το περίμενα. Θα μιλήσω με τους παίκτες και θα βρούμε τη λύση. Δεν το περίμενα, είναι γεγονός. Νομίζω το 1ο ημίχρονο ήταν το χειρότερο από τη στιγμή που ήρθα στον ΑΠΟΕΛ».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ελπίζω ότι θα γίνουν. Πότε θα γίνουν οι προσθήκες, αυτό δεν το ξέρω. Ελπίζω ότι θα έχουμε νέα».


Τσέντομιρ Γιανέφσκι(ΑΕΛ): «Όταν αγωνίζεσαι με το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα δύσκολο. Έτρεχε μεγάλο σερί το ΑΠΟΕΛ. Σε κάθε σερί έρχεται το τέλος. Τους είπα αν δεν πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι, αν δε σεβαστούμε τον αντίπαλο δεν έχουμε ελπίδα. Όμως αν αλλάξουμε τη νοοτροπία μας όπως κάναμε σήμερα τότε έχουμε ελπίδα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας. Μπορεί τεχνικά να μην ήταν εντελώς σωστή, όμως παίξαμε σαν ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε στη διάσκεψη Τύπου λέγοντας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σημερινή νίκη. Ήταν σημαντική γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακόμα στο στόχο της εξάδας. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Μπορούσε και ο ΑΠΟΕΛ να βάλει κάποιο γκολ. Ήμασταν και τυχεροί. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο μας μαζικά στο ματς με τον Απόλλωνα».