Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τ

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την ισοπαλία μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ..

 

 

Βέσκο Μιχαίλοβιτς: 

 

«Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς. Παίξαμε με τους πρωτοπόρους και δίκαια είναι εκεί. Η δική μας ομάδα πέρασε μια δύσκολη βδομάδα. Ειδικά οι παίκτες μας, αλλά αυτό το πάθος και η συγκέντρωση που έδωσαν σήμερα θα ήταν άδικο να χάναμε τον αγώνα. Στο τέλος της ημέρας μπορούσαμε να νικούσαμε. Ναι μεν η ΑΕΚ είχε περισσότερη κατοχή από εμάς αλλά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Χρόνια πολλά στον κ. Πουλλαΐδη και χθες μας ανέβαζε στο ξενοδοχείο. Θέλαμε να νικήσουμε για αυτόν».
Για τη μία προπόνηση: «Με μια προπόνηση δεν μπορείς να δώσεις και πολλά στην ομάδα σου. Σε αυτή την μια προπόνηση προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών γιατί ήταν πολύ κάτω».
Για το αν θέλει να παραμείνει«Εσύ τι νομίζεις; Δεν είναι δείγμα το ένα ματς, τα 90 λεπτά. Σίγουρα θέλω να μείνω αλλά πρέπει να το μιλήσουμε με τη διοίκηση».
Για το αν μπορεί η ομάδα να δώσει περισσότερα: «Είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να δώσουν πολλά και το έδειξαν απόψε. Πολλοί υποτιμούν αυτή την ομάδα αλλά θα καταφέρουμε να δώσουμε νίκες στον κόσμο γιατί τους αξίζει».

 

 

Χοσέ Λουίς Όλτρα: 

“Δεν είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε 2-3 ευκαιρίες πριν το πέναλτι. Οι επιθετικοί μας σήμερα δεν ήταν σε καλή ημέρα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις χωρίς νοοτροπία, ένταση και φιλοδοξία στο ματς. Είχαμε τον έλεγχο και την μπάλα. Η Ανόρθωση δεν έφτιαξε ευκαιρίες. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις καλύτερα να μην χάσεις. Αυτό δεν ισχύει σήμερα. Είμαι θυμωμένος γιατί σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε” 

Για το αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ολατούντζι:

“Είναι αποφάσεις του Τ/Δ δεν έχω να πω κάτι”

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές που δεν κέρδισε η ομάδα:

“Είναι αποφάσεις, ίσως… Με αυτή την λογική πορευόμαστε από την αρχή της σεζόν. Επιλέγουμε να κάνουμε αλλαγές όταν έχουμε συνεχόμενες αλλαγές. Όταν κερδίζεις δεν παίζουν ρόλο. Όταν χάνονται βαθμοί είναι φυσιολογικό να συζητάμε. Μετά το παιχνίδι αποδεικνύεται ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Πριν από το ματς ήταν”