Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη της ΑΕΚ επί της Πάφου με 1-0...

 

Χένινγκ Μπέργκ: 

 

Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε, σε μια φυσιολογική μέρα θα κερδίζαμε, δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Οτιδήποτε άλλο, ο καθένας μπορεί να δει το παιχνίδι και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Στις δυο ήττες μας έπρεπε να κερδίζαμε"

 

Χοσέ Λουίς Όλτρα: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν εξαιρετικά σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το 2023, τώρα έχουμε εννέα στη σειρά, ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα.

Είχαμε απέναντι έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, στο πρώτο μέρος η ομάδα του είχε καλή συμπεριφορά, σοβαρή, πέτυχε γκολ από στημένη μπάλα.

Μετά την ανάπαυλα η Πάφος πίεσε πολύ και είχαμε πρόβλημα, διότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να την κυκλοφορήσουμε και να απειλήσουμε.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε χαθεί στο γκολ της Πάφου, αλλά ευτυχώς γι’ αυτό υπάρχει το VAR.

Απόψε νικήσαμε, διότι μας βοήθησε ο κόσμος, όταν υποφέραμε και μόνο αμυνόμασταν. Ο κόσμος έβαλε πίεση στον αντίπαλο και ήταν πολύ σημαντική η συνδρομή του.

Είμαι χαρούμενος που έχουμε πετύχει εννέα συναπτές νίκες, αλλά πιο σημαντικοί είναι οι παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής, ο πρόεδρος.

Δεν έχω να πω κάτι για την άποψη του συναδέλφου πως δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, σέβομαι τον Χένινγκ Μπεργκ, που είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση του Βίκτορ, έχει το σεβασμό μου, αγωνίστηκε διότι ο Ιβάν ένιωθε πόνο στην πλάτη, δεν μπορούσε να κινηθεί, μου είπε ότι ένιωθε όπως ένας… παππούς που δεν μπορούσε να κινηθεί. Ο Ρόμο είχε ενοχλήσεις τις περασμένες μέρες και άντεξε μόνο για 10 λεπτά, ο Ράφα δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, αλλά ο Βίκτορ μπήκε και για μένα έπαιξε καταπληκτικά. Πίεσε, κράτησε μπάλα, είχε 2-3 πολύ καλά τελειώματα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο, διότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά»,