Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσ

Δείτε όλα όσα είπαν Γιανίκ Φερέρα και Μαρίνος Σατσιάς μετά το τέλος του αγώνα ΕΝΠ-Ομόνοια 0-3.

Γιανίκ Φερέρα(Ομόνοια): «Η δουλειά έγινε, πήραμε τους τρεις βαθμού. Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο για την ΕΝΠ να αντιδράσει. Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη, με το μηδέν παθητικό."

Για τον Κακουλλή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε δύο γκολ. Είναι κάτι που το αξίζει, δουλεύει σκληρά. Όταν στην ζωή δουλεύεις ανταμείβεσαι.»

Για τους παίκτες που απουσίαζαν: «Ο Λοΐζου είναι άρρωστος, ο Παπουλής και ο Μπέζους έχουν πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο Ζαχαρίου πρόβλημα στο ισχίο αλλά επιστρέφει.»

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα πω κάποιο αριθμό. Εμείς βλέπουμε πως να αναπτυσσόμαστε. Αναλύουμε τους παίκτες μας, δεν πρόκειται να κάνουμε τρελά πράγματα.»


Μαρίνος Σατσιάς(ΕΝΠ):  «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη. Ήταν μια επανάληψη του πρώτου αγώνα, δεχθήκαμε γκολ στα ίδια σημεία. Μέχρι το 30' ήμασταν καλύτεροι πιστεύω, δημιουργήσαμε, το ελέγχαμε, από ένα λάθος κάναμε το έργο της Ομόνοιας πιο εύκολο, και το δεύτερο γκολ ήταν εύκολο. Προσπαθήσαμε, δεχθήκαμε τρίτο γκολ, ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε, κρατάμε ότι φτιάξαμε ευκαιρίες και μέχρι το 93', δεν σκοράραμε, κρατάμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ τον κόσμο, ελπίζω να συνεχίζει να μας στηρίζει».

Για το αν θα γίνουν και οι τέσσερις μεταγραφές και για Πολυκάρπου: «Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε, εξαρτάται και από το οικονομικό αν θα κάνουμε και τις τέσσερις μεταγραφές Θέλουμε παίκτες, χρειάζεται ενίσχυση. Ακούω τους συναδέλφους για τους τραυματισμούς... εμείς τι να πούμε; Μείναμε με δύο στόπερ... Θέλουμε να ενισχυθούμε, είναι μακρύς ο δρόμος. Για τον Πολυκάρπου ακούγονται τα σενάρια, δεν έχει ξεκαθαρίσει οτιδήποτε».