Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sdsd

Δείτε όλα όσα είπαν Κωνσταντίνος Μακρίδης και Γιανίκ Φερέρα μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-Ομόνοια.

 

Κωνσταντίνος Μακρίδης(Απόλλων):  «Δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια το παιχνίδι παρότι είχαμε κάποιες τελικές, η Ομόνοια το ήθελε περισσότερο και το κέρδισε. Εγώ θα ξαναπώ ότι με πολλή δουλειά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που τον θέλει ο κάθε Απολλωνίστας κι εγώ προσωπικά. Ξέρουμε ότι περνούμε δύσκολα, μας λείπει αυτοπεποίθηση, τα εύκολα γκολ, αρκετά πράγματα, αλλά μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις θα βρούμε τους τρόπους να επιστρέψουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Ξανά συγνώμη στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε και δεν του δίνουμε χαρά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα.

Αυτό που βλέπουμε σίγουρα δεν είναι ο Απόλλωνας που θέλουμε να βλέπουμε. Υπόσχομαι ότι θα δώσω όχι το 100%, το 200% για να δούμε έναν Απόλλωνα που θα απολαμβάνει ο κόσμος. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω να ξανακάνω τον Απόλλωνα να τον απολαμβάνει κάθε Απολλωνίστας.

Τις τελευταίες τρεις δημοσιογραφικές μου κάνετε την ίδια ερώτηση για τις μεταγραφές. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε, να βελτιώσουμε τους παίκτες που είναι εδώ. Ένας-δυο-τρεις παίκτες δεν θα κάνουν τον Απόλλωνα πολύ διαφορετικό. Αλλά αν βρούμε κάτι που πιστεύουμε πως θα μας ανεβάσει την ποιότητα τότε ευχαρίστως θα το φέρουμε. Θα ψάξουμε σίγουρα. Κάποιες φορές οι μεταγραφές δίνουν έξτρα πράγματα.

Εμένα αυτό που με ενόχλησε σήμερα περισσότερο είναι η εμφάνιση. Με την ΑΕΚ είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση και δεν πήραμε τους βαθμούς. Για να κερδίζεις πρέπει να ξεκινάς από καλή εμφάνιση. Σήμερα με ενόχλησε εμένα και τον κόσμο η εμφάνιση».


Γιανίκ Φερέρα(Ομόνοια):«Είχαμε εξαιρετική αρχή, ωραίο γκολ στα τρία λεπτά. Μετά είχαμε κάποιες δυνατότητες στην αντεπίθεση γιατί πήγαν μπροστά κι είχαμε επιλογές. Δεν κάναμε σωστές επιλογές γι' αυτό έμεινε 1-0. Δεν δεχθήκαμε μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε πως θα έβγαιναν περισσότεροι παίκτες του Απόλλωνα μπροστά, θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Είχαμε προϋποθέσεις, ευτυχώς σκοράραμε το 2-0 κι είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε πως δεν είμαστε νεκροί, μπορούμε να ανταγωνιστούμε».

Για την επιλογή με Χούπερ-Ανσαριφάρντ στην επίθεση κι αν ταιριάζει περισσότερο: «Μετά από μια νίκη θα ήταν εύκολο να πω ναι, αλλά πρέπει να το αναλύσουμε. Είχαμε περισσότερες επιλογές από την προηγούμενη βδομάδα. Μας βοήθησε το ότι παίξαμε έτσι, στο να κρατήσουμε την μπάλα ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου. Θα δούμε για το μέλλον, σήμερα δούλεψε. Ναι φάνηκε ότι για σήμερα ήταν σωστή επιλογή».

Αν αυτή η νίκη και η άνοδος στην πέμπτη θέση δίνει ψυχολογία κι αν περίμενε τόσο αναποτελεσματικό τον Απόλλωνα: «Ναι ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πάρουμε ώθηση. Την περασμένη βδομάδα μετά τη νίκη (επί του Ακρίτα) είχαμε καλή εμφάνιση (με την ΑΕΚ) αλλά χάσαμε. Προσπαθούμε να παίρνουμε τα θετικά πράγματα για να μας δίνουν ώθηση. Για τον Απόλλωνα περιμέναμε 4-4-2 όπως έπαιξαν αλλά στο β' μέρος ήρθε με αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες. Μπορέσαμε να κρατήσουμε, δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, πήγαμε καλά ανασταλτικά».