Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπαν οι εκπρόσωποι τύπου του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης Νεκτάριος Πετεβίνος και Δημήτρης Χριστοφόρου, αντίστοιχα μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση.

ΑΠΟΕΛ - Νεκτάριος Πετεβίνος: «Το θέμα ξένων διαιτητών ο θίξαμε από τον Σεπτέμβριο και μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση εκφράσαμε την απορία αν θα είχαμε περισσότερους διαιτητές κατά την διάρκεια του Μουντιάλ όπου δεν θα είχαμε πρόβλημα για να βρούμε αρκετούς για να καλύψουν τις ανάγκες. Η ανακοίνωση που βγάλαμε 18 Σεπτεμβρίου ήταν για τον διαιτητή που ήταν σήμερα. Όσο και αν θέλει το ΑΠΟΕΛ και οι άλλες ομάδες, όλα εξαρτώνται από τον άμεσα υπεύθυνο. Η κάθοδος ξένων διαιτητών βοήθησε πολύ, τα ντέρμπι τελειώνουν χωρίς παράπονα, αυτό θέλουμε».
Για το παιχνίδι: «Πήραμε μια νίκη που θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο α’ ημίχρονο. Δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να το πιστέψει με τ 1-0. Αξιολογούμε τον επόμενο αντίπαλο. Στάθηκε και ο προπονητής στα θέματα που δεν τον αφήνουν να φτιάχνει την ομάδα όπως την επιθυμεί. Φτιάξαμε μια καλή μεσαία γραμμή και όπως δείχνουν τα πράγματα θα στερηθεί το ένα γρανάζι γιατί ο Βιγιαφάνες χτύπησε τον ώμο και φαίνεται πρόβλημα στου συνδέσμους».


Ανόρθωση - Δημήτρης Χριστοφόρου: «Τα κομμάτια που αφορούν στο αγωνιστικό είναι πράγματα που εξήγησε ο προπονητής μας. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζουμε τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας μας. Πέραν αυτού, δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέμε. Σήμερα η διαιτητική ομάδα μας έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή. Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία να δίνονται οι αντίστοιχες ποινές στον αντίπαλο. Για την φάση του γκολ αφήνουμε την φάση στην κρίση του καθενός για το πως μπαίνουν οι γραμμές. Έχουμε ακόμα μία απορία, γιατί βρήκαμε αυτή την φορά να φέρουμε δύο ξένους, αλλά σήμερα ο ένας εξαφανίστηκε. Καλό θα ήταν μας τους εξηγήσει και δημόσια η ΚΟΠ και είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει στην χρονιά».