Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Τσίσκο Μουνιόθ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο η ομάδα του έχασε με 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χωρίζω αυτό το παιχνίδι σε δυο μέρη. Στο πρώτο δεν παίξαμε όπως θέλω. Δεν ήταν η ομάδα όπως τη θέλω και απολογούμαι στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ περισσότερο όπως θέλω. Στο δεύτερο κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε».

Για το γεγονός ότι άφησε εκτός τον Ουάρντα: «Ήταν μια απόφαση δική μου. Μίλησα με τον ποδοσφαιριστή και του εξήγησα ότι είναι ‘ΟΚ» να δέχεται κάποιες κίτρινες αλλά όταν δεν υπάρχει λόγος να μην τις δέχεται. Το ήξερε πριν το ματς ότι είχε 5 κάρτες και αυτή η απόφαση θα τον βοηθήσει να σκεφτεί να μην δέχεται κάρτες χωρίς λόγο».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Έχουμε προβλήματα στα κουτιά, δεχόμαστε γκολ και δεν βάζουμε και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες έκανε ο αντίπαλος την στιγμή που οι δικές μας ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ. Πρόθεση είναι αρχές του Γενάρη να έχουμε ποδοσφαιριστές και όχι να περιμένουμε μέσα ή τέλος του μήνα».

Υπάρχει περιθώριο ανάκαμψης; «Ναι, σίγουρα, αν είμαστε σωστοί στη μεταγραφική περίοδος και κάνουμε καλές μεταγραφές».

Για τις αποφάσεις και τις θέσεις; «Ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι για την ομάδα. Βλέποντας του αγώνες έχουμε προβλήματα στα κουτιά, δεχόμαστε τέρμα και δεν βάζουμε, θέλουμε άμεση βελτίωση. Την πρώτη μέρα του Γενάρη, θέλουμε να έχουμε παίκτες».