Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ολτρα

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά την νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους 3 βαθμούς. Κερδίσαμε ντέρμπι μία καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε το γκολ, όμως εγώ είμαι χαρούμενος για την αντίδραση μας. Δεν ήταν το καλύτερο μας ματς, όμως αυτό οφείλεται και στον αντίπαλο. Μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Τους είπα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξουμε στο ημίχρονο, να επιτεθούμε σωστά, να πιάσουμε περισσότερο μπάλα. Σημειώσαμε ένα σερί 7 νικών είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό .Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, οι παίκτες το ένιωσαν για να κάνουν το  βήμα παραπάνω και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη».

«Η ομάδα σήμερα έδειξε μία καλή αντίδραση αυτό δεν ήταν εύκολο. Δεν είμαι χαρούμενος με το πως παίξαμε αλλά είμαι χαρούμενος το πως διάβασαν οι παίκτες το παιχνίδι. Η ομάδα έχει καλούς χαρακτήρες με ποιότητα. Το γκολ το δεχθήκαμε μετά από λάθος όμως μετά είχαμε ηρεμία και αντίδραση. Σημαντική βοήθεια από τον κόσμο και ήρθε η νίκη, το πιο σημαντικό». 

«Χαρούμενος για τα επιτεύγματα μας. Έχουμε στόχους κάθε εβδομάδα. Δεν είναι εύκολο να έχεις το 7 στα 7. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και στο κύπελλο. Δεν είναι εύκολο το σερί, όμως πρέπει να το συνεχίσουμε. Οι παίκτες είναι οι πιο σημαντικοί, δείχνουν ότι κάνουν πολύ καλά πράγματα».