Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπαν Τσέντομιρ Γιανέφσκι και Μαρίνος Σατσιάς μετά το τέλος του αγώνα ΕΝΠ-ΑΕΛ 0-1.

Τσέντομιρ Γιανέφσκι(ΑΕΛ): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τους είπα ότι δεν έπρεπε να κάνουμε το λάθος να δούμε τη βαθμολογία, το Παραλίμνι δεν είναι για εκεί που βρίσκεται. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε πως είχαμε μια από τις τελευταίες μας ευκαιρίες για να έχουμε βλέψεις και να είμαστε κοντά στην εξάδα που είναι ο στόχος μας. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά το παιχνίδι, μακρινές μπαλιές, μονομαχίες, μετά το 1-0 το ελέγξαμε, ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να το τελειώσουμε, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Αλλά αν δεν σκοράρεις δεύτερο γκολ ξέρεις πως η άλλη ομάδα θα κάνει ευκαιρίες, μπορεί να γίνει η στραβή και να είναι μοιραίο. Ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά στην εξάδα αλλά πρέπει να κάνουμε σερί, να κερδίσουμε τη Δόξα την Παρασκευή, είναι επίσης σημαντικό. Να κάνουμε χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο μας που είναι συνεχώς μαζί μας. Δεν πρέπει να έχουμε πολλή ευφορία. Έχουμε μια βδομάδα να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τρίποντο. Εύχομαι στο Παραλίμνι καλή τύχη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ελπίζω να πετύχει τον στόχο του».

«Όταν χάνεις ευκαιρίες... έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, ξέραμε πως το τελευταίο στάδιο του αγώνα θα ήταν δύσκολο, το Παραλίμνι δεν θα τα παρατούσε. Ήταν λίγο πρόβλημα το ότι δεν ξέραμε τι να κάνουμε, να πάμε πιο μπροστά για να σκοράρουμε δεύτερο γκολ ή να μείνουμε πίσω για να προσέχουμε τα νώτα μας, έτσι γίνεται όταν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες που βρίσκεις».

Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Δεν είναι μυστικό, ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεν είναι εύκολο να βρεις καλούς παίκτες τον Γενάρη, θα προσπαθήσουμε. Θα πάρουμε μόνο όταν βρούμε παίκτες που να είμαστε σίγουροι πως είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Αν έχουμε την ευκαιρία, φυσικά, γιατί όχι;».


Μαρίνος Σατσιάς(ΕΝΠ): «Να απολογηθώ γιατί έφυγα πολύ βιαστικά και δεν χειροκρότησα τον κόσμο. Έτσι ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου. Δεν μπορούμε να εκφραστούμε ούτε να μιλήσουμε για τη διαιτησία. Θέλουμε σεβασμό κύριο. Κρίμα στην προσπάθεια που κάνουμε. Δεν παίζουμε επί ίσοις όροις όρους και αυτό μας ενοχλεί. Θέλουμε εξηγήσεις γιατί έγινε το VAR. Γιατί το έβαλαν; Είμαι πολύ στεναχωρημένος και θα πω πράγματα που δεν θέλω. Κάναμε τεράστια προσπάθεια και ίσως είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Έχμαν. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τη νίκη της ΑΕΛ».