Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αποφαση αελ απολλων αελ δικαστικη

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή Μάριου Αντωνίου κατά του TATAR, MIHAI-VALERIU  Τραυματιοφορέα της ΠΑΦΟΣ F C που αποβλήθηκε για τράβηξε με βίαιο τρόπο τον τραυματία ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας που βρισκόταν στο έδαφος στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ F C – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας /03.12.2022 (13η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή Nικόλα Λιοτατή κατά του Ευάγγελου Τσιαμή  Ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’ Κατηγορίας - Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΕΖ Ζακακίου /04.12.2022 (11η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Κωνσταντίνου Νεοφύτου κατά του LOUKOU, KONAN JEAN MARK  Ποδοσφαιριστή του Π. Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ που αποβλήθηκε γιατί μετά τη λήξη του αγώνα προέβη σε χειρονομίες προς το διαιτητή του αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’ Κατηγορίας - Α’ Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – Π. Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ /04.12.2022 (11η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  Κυπέλλου COCA - COLA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας - Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/01.12.2022.
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιιδών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/05.12.2022 (13η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου – ΑΕΚ Λάρνακας/02.12.2022 (13η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) πριν την έναρξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/03.12.2022 (13η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας  λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/03.12.2022 (13η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΣ F C:
(α) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα που είχαν στόχο τους διαιτητές του αγώνα, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα που δημιούργησε αναταραχή στον χώρο που ευρίσκετε η αίθουσα τύπου του σταδίου (συγκεντρώθηκαν πίσω από την αίθουσα τύπου κατά την ώρα που ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας προέβαινε στις ζωντανές δηλώσεις στην Cablenet και τον εξύβριζαν γεγονός που είχε επίδραση και στην ζωντανή μετάδοση τον δηλώσεων του προπονητή), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ  
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. 
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ F C – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/03.12.2022 (13η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς) πριν την έναρξη του αγώνα στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για χρήση λέιζερ  από οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στην Δυτική  κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα που είχε στόχο τους οπαδούς της αντίπαλης κερκίδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική) ο οποίος δεν διεξήχθη.  

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα (κατά την προθέρμανση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έριχναν πέτρες από μπετόν στον αγωνιστικό χώρο προς το τεχνικό επιτελείο της αντίπαλης ομάδας και κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας μετά την προθέρμανση συνέχιζαν τον πετροβολισμό προς αυτούς θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια και την σωματική τους ακεραιότητα) καθώς επίσης και για επεισόδια που προκάλεσαν κατά την ώρα της ανακοίνωσης για μη διεξαγωγή του αγώνα (έκαψαν καθίσματα και έριχναν στο γήπεδο πλαστικά μπουκάλια με βενζίνη και κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.  

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσούς και καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα (πέτρες από μπετόν και μπουκάλια με βενζίνη κατά την ανακοίνωση της μη διεξαγωγής του αγώνα και για  πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί και κροτίδες) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

(δ) για σοβαρές ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα (έκαψαν καθίσματα, έσπασαν καθίσματα και προκάλεσαν φθορές (έσπασαν) τσιμεντένια στρώματα στην κερκίδα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Για τις καταγγελίες α, β, γ και δ επιβάλλεται στην ΑΕΛ πρόστιμο και ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. 

(ε) για χρήση λέιζερ  από οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στην Ανατολική  κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα που είχε στόχο τους οπαδούς της αντίπαλης κερκίδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(στ) για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας με υβριστικό περιεχόμενο ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον  αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική) ο οποίος δεν διεξήχθη.  

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος  CYTA Α’  Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική).  
Απόφαση: Διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την ΚΟΠ.
 

Το σκεπτικό των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή  για τις ποινές που επιβλήθηκαν σε ΑΕΛ και Απόλλωνα καθώς και για την απόφαση διεξαγωγής του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, επισυνάπτεται στο τέλος της είδησης, στα "Σχετικά Αρχεία". 


*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και για  πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα και πέτρες) στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες και ζιβανίες) από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου 2022/2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου–ΑΡΗΣ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική)  

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου–ΑΡΗΣ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική.)  
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα  Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας  Α’  Φάση  περιόδου  2022 - 2023 ΑΛΚΗ Ορόκλινης – ΠΕΓΕΙΑ 2014 /03.12.2022 (11η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα  Πρωταθλήματος Γ’  Κατηγορίας  Α’  Φάση  περιόδου  2022 - 2023 ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου/03.12.2022 (10η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Διακοπέντας Αγώνας Πρωταθλήματος Νέων U19 Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΑΛΚΗ Ορόκλινης – ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου/04.12.2022 (9η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 5-2 υπέρ του Οθέλλου.

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/04.12.2022 (9η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του ΑΣΙΛ. Πρόστιμο στην ΑΠΕΠ. 

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΛΗΑ Λυθροδόντα – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 /04.12.2022 (9η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Ξυλοτύμπου. Πρόστιμο στην Εληά. 

*Μη  διεξαχθείς  Αγώνας  Πρωταθλήματος  Παίδων  U17  περιόδου  2022-2023 ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΑΕΖ Ζακακίου/04.12.2022 (8η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΕΝΑΔ. Πρόστιμο στην ΑΕΖ. 

*Διακοπέντας Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων U16 περιόδου 2022-2023 Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/04.12.2022 (8η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΠΑΕΕΚ.

*Καταγγελία κατά της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 26.10.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 Π. Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ – ΑΠΕΠ Πιτσιλίας/16.10.2022 (3η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στον Φίλιππο Κυριάκου  Γυμνασίαρχο του σωματείου και στο σωματείο στις 26.10.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΛΗΑ Λυθροδόντα – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/16.10.2022 (3η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €350= που επιβλήθηκε στον Χρίστο Χριστοδούλου  Προπονητή του σωματείου και στο σωματείο στις 26.10.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΛΗΑ Λυθροδόντα – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/16.10.2022 (3η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2100= που επιβλήθηκε στο σωματείου και στον TEYE THOMAS ZOGBLAH  Ποδοσφαιριστή του σωματείου στις 02.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/22.10.2022 (6η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €450= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 02.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, A’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΚΟΥΡΡΗΣ Ερήμης/22.10.2022 (4η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €1250= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 02.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, A’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/21.10.2022 (6η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €450= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 02.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/23.10.2022 (4η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €5000= που επιβλήθηκε στον Τάσο Αναστασίου Διευθυντή Αθλητικού Τμήματος του σωματείου και στο σωματείο στις 23.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών–ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου/13.11.2022 (9η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 7 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών. Πρόστιμο.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ