Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ηη

Προπονητής της σεζόν 2021-2022, στη Super League, ψηφίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναικού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στα 41α βραβεία ΠΣΑΠΠ , με τον Σέρβο να παραλαμβάνει το βραβείο του, κερδίζοντας την ανταμοιβή για τη δουλειά που έχει κάνει από την περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, στην οποία έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιοβάνοβιτς, κατά την παραλαβή του βραβείου του, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠΠ αλλά και τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ. Τους παίκτες που με τίμησαν. Δεν τίμησαν μόνο εμένα αλλά και τους συνεργάτες μου. Που κάνουν μεγάλο έργο για ότι χρειάζονται οι παίκτες. Και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου που κάποιοι είναι εδώ και το αξίζουν. Και όλους τους υπόλοιπους. Σας ευχαριστώ.

Η αλήθεια είναι πως είμαι απόφοιτος της Ελληνικής σχολής ποδοσφαίρου. Ο κύριος Αναστασιάδης θυμάται είχαμε μάθημα ψυχολογίας και μας είχαν πει ένα πράγμα που μου έχει μείνει.

Ο προπονητής είναι πάντα ένα σημείο που συνδέει τον παίκτη με τον στόχο που έχει. Αν δεν είχα ποδοσφαιριστές που είχαν διάθεση και στόχο δεν θα τα καταφέρναμε. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο για να βοηθάνε εμάς».