Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσδ

Με μία επιβλητική εκδήλωση που ένωσε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον η οικογένεια του Απόλλωνα γιόρτασε την μετακόμιση της ποδοσφαιρικής ομάδας στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδο Λεμεσού "Αλφα Μέγα".

Oπως ανακοινώθηκε από την ΚΟΠ ο πρώτος επίσημος αγώνας θα γίνει εκεί την Πέμπτη μεταξύ Απόλλωνα - Δόξας. Έγινε μία ιστορική αναδρομή στην πορεία του Απόλλωνα από το 1954 όταν ιδρύθηκε μέχρι σήμερα με αναφορά στους τίτλους και στη δράση του στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην κοινωνία και στους Εθνικούς αγώνες. Πρώην πρόεδροι και παράγοντες του Απόλλωνα, πρώην παίκτες και πρωταγωνιστές των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας έσμιξαν με το παρόν και το μέλλον αφού στο γήπεδο βρισκόντουσαν μέλη της Ακαδημίας Απόλλωνα και οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Σ

την εκδήλωση παιάνισε η φιλαρμονική του δήμου Λεμεσού ενώ παρουσιάστηκε η μασκότ της ομάδας που διάλεξε έναν μικρό Απολλωνίστα για να σημειώσει το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο. Ολοι οι πρόεδροι του Απόλλωνα δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου όπως και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των γηπέδων που μετέφεραν όλα τα τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα, Πανίκος Κρυστάλλης, Δήμος Καβάζης, Αντρος Χριστοδούλου, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, Πάμπος Πίττας, Μιλένκο Σπόλιαριτς, Σωφρόνης Αυγουστή, Κρίστης Θεοφίλου, Ζιοάο Πάιβα, Γκαστόν Σαγκόι, Μπρούνο Βάλε, Αμραχαμ Γκιέ, Γιάννης Πίττας, Γιώργος Βασιλείου, Χάμπος Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ και Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

δσδ
δσδ
σδ
δσδ
δσ
σδ
δσ
δσ
δσ
σ
δσ
σδ
σδ
σδ
δσ
δσ
σδ
δσ
σδ
δσ
σδ
σδ
δσ
δσ
δσδ
δσ
σδ
δσ
δσ
σδ
δσ
δσ
δσ
δσ
δσ
σδ
δσ
δσ
δσ
σδ
σδ
δσ
δσ
δσ
δσ
σδ
δσ
δσ
δσ
δσ