Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την ισοπαλία μεταξύ της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού..

 

Τσίσκο Μουνιόθ:

 

«Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα, ξέραμε ότι είχαμε το πρόβλημα εδώ και 10 εβδομάδες. Κάποιες φορές είναι εκνευριστικό, είμαι απογοητευμένος για το αποτέλεσμα και την απόδοση. Σούταραν μία φορά στο στόχο και σκόραραν, είχαμε ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είναι δικό μου λάθος, έχω τις δικές μου ευθύνες για αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα αλλά η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, έχουμε προβλήματα σε επιθετικές καταστάσεις. Προσπαθώ να δώσω καλύτερα πράγματα στους ποδοσφαιριστές μου, είναι δική μου ευθύνη όλα».

Με μια ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει την διαβάθμιση παρουσιαστήκατε κατώτεροι των περιστάσεων. Ποιοι είναι οι λόγοι; "Είναι δικό μου λάθος. Προσπάθησα να δώσω καλύτερα πράγματα στους παίκτες. Όλα είναι δικό μου λάθος".

Ποιο ήταν το σκεπτικό σας στο β' μέρος, χωρίς καθαρό επιθετικό και με τον Φερέιρα σε άλλη θέση; "Δεν ξέρω αν παίζει δεξιά ή αριστερά, ήταν μια από τις αποφάσεις με τις οποίες προσπάθησα να δώσω καλύτερα πραγμάτα στους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλές σέντρες και δεν πήραμε κεφαλιές. Λέω ξανά, βγάζω εκτός τους παίκτες, είναι 100% δική μου ευθύνη".

Αποχωρεί ο Λάζαρος και σίγουρα θα αποχωρήσει ακόμα ένας. Το πλάνο για την ενίσχυση είναι μόνο για την επίθεση ή και σε άλλες θέσεις; "Ο σύλλογος δουλεύει πολύ σκληρά για να αλλάξει την κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλοι ξέρουν ποια είναι η κατάσταση. Ξέρουμε τι θέλουμε και τι χρειάζεται η ομάδα. Δεν πρέπει όμως να σκεφτόμαστε ότι θα έρθουν 3-4 παίκτες και θα αλλάξουν την κατάσταση. Πιστέψτε με, σήμερα η ευθύνη είναι δική μου. Θα προσπαθήσω τις επόμενες βδομάδες να δώσω καλύτερα πράγματα".

Μάκης Σεργίδης: 

 

«Θα κάνουμε ότι περνά από τα πόδια μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θα ασχοληθώ με το τι γινόταν πριν να αναλάβω. Το πρώτο που διαπίστωσα ήταν ότι δεν σκοράραμε εύκολα και δεχόμασταν εύκολα γκολ. Το παθητικό έχει μειωθεί και έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε. Σαφώς οι προσανατολισμοί πρέπει να αλλάξουν, δουλεύουμε πάνω στα αδύνατα μας σημεία. Έρχεται και η μεταγραφική και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε για να είμαστε πιο καλοί και πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».