Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Ο Μάρκο Βεράτι αποδέχτηκε όλους τους όρους της Παρί στο νέο συμβόλαιο που του έκανε μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να βάλουν σύντομα τις υπογραφές για να επισημοποιήσουν την επιμήκυνση της συνεργασίας τους.


Οι Ιταλοί ποδοσφαιριτές που έχουν αφήσει από μικροί την πατρίδα τους για να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δη σε υψηλό επίπεδο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τον Μάρκο Βεράτι να αποτελεί χαρακτηριστικό και συνάμα φωτεινό παράδειγμα.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος έκανε πράματα και θάματα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίες με την Πεσκάρα (την βοήθησε να ανέβει στην Serie A) και το γεγονός αυτό του άνοιξε την πόρτα της Παρί, με την γαλλική ομάδα να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2012 και έκτοτε να αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός της.

Το υπάρχον συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους λήγει μέχρι το 2024 ωστόσο όλα δείχνουν πως η συνεργασία του με την Παρί θα ξεπεράσει τα 12 χρόνια, με τα ρεπορτάζ από την Γαλλία και την Ιταλία να αναφέρουν πως επήλθε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

"Ο Μάρκο Βεράτι αποδέχτηκε όλες τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου που του προσέφερε η Παρί, οι δικηγόροι έχουν δώσει την έγκρισή τους και οι υπογραφές θα πέσουν σύντομα. Η νέα συμφωνία θα έχει ισχύ μέχρι το 2016", αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σημειώνεται πως όλο αυτό το διάστημα που είναι κάτοικος "Παρκ Ντε Πρενς", ο Βεράτι έχει φορέσει συνολικά 398 φορές τη φανέλα της Παρί έχοντας απολογισμό 11 γκολ και 61 ασίστ, έχοντας κατακτήσει αυτό το διάστημα 8 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα Γαλλίας.

Πηγή: sports24.gr