Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσ

Δείτε όλα όσα είπαν Τόμι Γίνιγκεν και Τσίσκο Μουνιόθ μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Άρη.

Τόμι Γίνιγκεν(Βοηθός Άρη): «Να πω πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας. Ήταν αρκετοί και σήμερα που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Ήταν μεγάλη η διαδρομή, αλλά ήρθαν και μας έδωσαν ώθηση και τους ευχαριστούμε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο, άλλαξε και κάποια πράγματα στο παιχνίδι της. Προετοιμαστήκαμε καλά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν άψογα το πλάνο μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά την ισοπαλία με την Πάφο: «Παίζαμε με την πρωτοπόρο ομάδα, ήταν στο +4, η διαφορά έμεινε και κάποιος μπορούσε να πει ότι ήταν πισωγύρισμα. Αλλά δεν ήταν κακό εκείνο το αποτέλεσμα. Φυσικά θέλαμε να κερδίσουμε και εκείνο το παιχνίδι, οι παίκτες μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουν».

Για τους οπαδούς της Ανόρθωσης που χειροκρότησαν τους παίκτες του Άρη: «Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ανόρθωσης, τους αξίζει σεβασμός. Δεν είναι συνηθισμένο να το βλέπουμε στα γήπεδα».

Για την αλλαγή του Καζού στο ημίχρονο: «Ο Καζού ένιωσε μια αδιαθεσία στο ημίχρονο και γι΄ αυτό έγινε αλλαγή».


Τσίσκο Μουνιόθ(Ανόρθωση): «Είχαμε το πλάνο μας, τις ευκαιρίες μας αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, χάσαμε από έναν ανώτερο αντίπαλο από εμάς. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα.
Είναι αλήθεια ότι είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν θέλω όμως να ψάχνω για δικαιολογίες. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε έτσι κι αλλιώς σημαντικές ευκαιρίες, σημασία όμως έχει το πώς παίζουμε και να βελτιωνόμαστε. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι.
Κάποιοι σημαντικοί παίκτες πρέπει να βελτιωθούν αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να έχουμε μία πετυχημένη μεταγραφική περίοδο για να μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα. Ο δρόμος είναι η σκληρή δουλειά. Αναγνωρίζω την ευθύνη για το μέγεθος της Ανόρθωσης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Να σκεφτούμε πού ήταν η ομάδα πριν δύο μήνες και πού τώρα, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και η διαδικασία».