Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μπρουνο φελιπε.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα που προέρχεται από την Αίγυπτο, η ομάδα της χώρας Αλ Αχλί, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Μπρούνο Φελίπε. Η πρόθεση τους είναι να τον αποκτήσουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Νέα συμφωνία για τον Βραζιλιάνο στο τραπέζι της Αλ-Αχλί

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Ισλάμ Σαντίκ, ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φελίπε, ο εξτρέμ της κυπριακής Ομόνοιας Λευκωσίας, προσφέρεται στο Red Genie ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

Ο Ισλάμ Σαντίκ ανέφερε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ότι ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φελίπε, εξτρέμ της κυπριακής ομάδας της Ομόνοιας, μπήκε στον κύκλο συμφερόντων της Al-Ahly Club και της Επιτροπής Σχεδιασμού με επικεφαλής τον Mohsen Saleh και θα παρουσιαστεί στον Ελβετό Marcel Koller. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Al-Ahly, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για συμβόλαιο μαζί του κατά την επόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Ισλάμ εξήγησε ότι η ποδοσφαιρική συσκευή του συλλόγου Αλ-Αχλί προσέφερε στον Κόλερ, τον προπονητή του Κόκκινου Κάστρου, συμπεριλαμβανομένου του Βραζιλιάνου Μπρούνο Φελίπε, εξτρέμ της κυπριακής ομάδας Ομόνοιας και του πρώην Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς είναι καλός στο να παίζει στα δεξιά. και τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας και επίσης το κέντρο 8.

Και συνέχισε, ο σύλλογος Al-Ahly άρχισε να ετοιμάζει μια επίσημη προσφορά για να τον Μπρούνο.»