Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δείτε τις δηλώσεις του ε.τ. της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, μετά την νίκη - πρόκριση επί της Καρμιώτισσας με 2-1..

 

Είναι σημαντική η πρόκριση. Είμαστε στους 8 του κυπέλλου και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Η ομάδα ήρθε να παίξει σήμερα έχοντας στην πλάτη της το αποτέλεσμα που προηγήθηκε και οτ κλίμα που προηγήθηκε. Ήταν δύσκολο σε ότι αφορά στο πνευματικό κομμάτι. Σημαντικό που περάσαμε στο νοκ άουτ αγώνα. Ήταν λογικό στο τέλος να υπερισχύσει η σκοπιμότητα. Κρατάμε την πρόκριση και από κει και πέρα δουλειά. Τη Δευτέρα έχουμε ακόμη έναν αγώνα δύσκολο που πρέπει να κερδίσουμε.

Η διοίκηση περίμενε πολύ περισσότερα από την ομάδα φέτος και έχει απαιτήσεις για περισσότερα. Έχει πει και ο πρόεδρος ότι ποτέ δεν αναζητεί δικαιολογίες και απιτεί από όλους το καλύτερο και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποθμένος από την πορεία. Όταν η διοίκηση έχει κάτι να ανακοινώσει θα το κάνει. Η διοίκηση έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και χειρίζεται τα θέματα και όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερώσει.

Η απόφαση είναι να προχωρήσει η ομάδα με τεχνικό διευθυντή. Όταν παρθεί απόφαση θα το μάθετε. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ελπίζουμε τη Δευτέρα να είναι περισσότεροι για να στηρίξουν την ομάδα.