Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την πρόκριση την Ομόνοιας επί της Καρμιώτισσας με 2-1..

 

Χρίστος Χαραλάμπους: 

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την πρόκριση. Θελήσαμε να δώσουμε χώρο και να κλέψουμε την μπάλα για να βγάλουμε αντεπίθεση. Προηγηθήκαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Δεν καταφέραμε στο ντρανζίσιον να δημιουργήσουμε επιθέσεις και αυτό ήταν ο πρώτος λόγος για την ήττα. Ο δεύτερος είναι τα δύο γκολ της Ομόνοιας. Προσπαθήσαμε στο Β’ ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα τα πούμε και πάλι τη Δευτέρα».

Γιανίκ Φερέρα: 

"Ξέραμε ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι από ψυχολογικής πλευράς και ότι αν κάναμε κάτι λάθος θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ μετά από ένα προσωπικό λάθος αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος για την αντίδραση των παικτών. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα 'σκοτώνεις' όταν έχεις ευκαιρίες. Δεν το κάναμε και είναι ένα σημείο που χρειάζεται δουλειά.

Για την κριτική μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ;  "Δεν το ήξερα γιατί δεν διαβάζω τα media γιατί δεν τα καταλαβαίνω. Αλλά δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται, με κάθε σεβασμό. Δεν με αγγίζει καθόλου. Το ΑΠΟΕΛ ήταν πριν μέρες, σήμερα κερδίσαμε ένα παιχνίδι και πρέπει να προχωρήσουμε".