Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Για το Ισραήλ αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Κύπρου ενόψει του αυριανού αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα της χώρας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και θα μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά εδώ από το ΡΙΚ στο σύνδεσμο: http://cybc.com.cy/

Το απόγευμα, στις 17:45, η Εθνική μας θα προπονηθεί στο Στάδιο Ha Moshava - Petah Tikva το οποίο θα φιλοξενήσει τον Κυριακάτικο αγώνα. Θα προηγηθεί στις 17:15  η συνέντευξη τύπου της ομάδας μας. 

Τ


Μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Ρομπέρζ αλλά και την απουσία του Κωνσταντίνου Λαϊφη, στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκονται οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές:

Ραφαήλ Μάμας, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Μιχάλης Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Εφραίμ, Χρίστος Γουήλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ματία Σπόλιαριτς, Λένος Σωφρονίου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς και Γρηγόρης Κάστανος.

Α


Μετά την ήττα στο φιλικό της Τετάρτης από τη Βουλγαρία, η Εθνική μας θα προσπαθήσει απέναντι στο Ισραήλ να παρουσιάσει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Το φιλικό αυτό θα είναι και το τελευταίο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μας στα προκριματικά του EURO 2024 το Μάρτιο, του 2023.