Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής μας, Τιμούρ Κετσπάγια μετά την φιλική ήττα από την Βουλγαρία με 2-0..

Για το παιχνίδι.. "Δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε καλά σήμερα, γι΄ αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε αρκετά λάθη. Δώσαμε ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να κρατάει μπάλα, εμείς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Δεχθήκαμε και το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε σύστημα, παίκτες και πιστεύω ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιους παίκτες. Δεν είναι εύκολο να ζητάς από παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή να παίζουν στα παιχνίδια με τις Εθνικές. Δεν έχουμε πολυτέλεια να λείπουν 6 βασικοί παίκτες. Χάσαμε σήμερα γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμας".

"Είπα στα αποδυτήρια ότι οι αντίπαλοι στον Όμιλο θα είναι πολύ πιο καλοί από αυτούς που παίξαμε σήμερα. Δεν έχω παράπονο ότι κάποιος δεν έδωσε αυτά που μπορούσε. Τα επίσημα θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για τους παίκτες. Θέλαμε φιλικά παιχνίδια δυνατά με καλές ομάδες. Δεν ψάχναμε μικρές ομάδες για να πάρουμε μόνο τη νίκη. Σήμερα χάσαμε όμως είδαμε αρκετά πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο στην άμυνα είχαμε αρκετά προβλήματα"

Για το σύστημα και αν θα είναι με τριάδα στην άμυνα… "Το σύστημα θα ήταν διαφορετική τετράδα αν όμως είχαμε απουσίες. Αν από τους 4 στόπερ απουσιάζουν τρεις που είχα στο μυαλό μου να παίξουν, δεν είναι εύκολο πράγμα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε ματς που θα παίξουμε με ομάδες δικού μας επιπέδου με ένα σύστημα και με άλλες ομάδες θα θέλουμε καλύτερη αμυντική λειτουργιά και θα παίξουμε με άλλο…"