Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γηπεδο λεμεσου

Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο Λεμεσού όπως το ενοίκιο τα εγκαίνια και το πότε θα εισέλθουν οι ομάδες στο νέο τους «σπίτι».

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για τη συμφωνία χρήσης: «Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να φτάσουμε στο θέμα των υπογραφών. Ευτυχώς οι υπογραφές έπεσαν. Από χθες η Λεμεσός έχει αποκτήσει το δικό της γήπεδο».

Για το πότε θα μπορούν οι ομάδες να αγωνιστούν στο γήπεδο: «Είναι θέμα κάποιων μικρών λεπτομερειών. Χρειάζεται κάποιες μέρες για να δοκιμάσει η ΚΟΠ το VAR στο γήπεδο. Και αυτό είναι μέσα στις λεπτομέρειες. Πιθανόν τις επόμενες μέρες να διεξαχθεί κάποιος αγώνας ακαδημιών. Υπολογίζουμε ότι από αρχές Δεκεμβρίου θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το γήπεδο. Η 1η φάση του οδικού δικτύου είναι σχεδόν τελειωμένη».

Για τις προσκλήσεις στα εγκαίνια: «Αυτό έχουμε πληροφορηθεί από τον ΚΟΑ. Θα είναι 500 καλεσμένοι και θα είναι με προσκλήσεις».

Για το ενοίκιο: «Είναι 400 χιλιάδες ετησίως. Αφορά και τα τρία σωματεία ανάλογα με το ποσοστό που κατέχουν στην εταιρεία διαχείρισης».

Για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας: «Είναι για 20+20 χρόνια».