Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπαν Μπόγιαν Μαρκόφσκι και Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ 1-0.

Μπόγιαν Μαρκόφσκι(Βοηθός ΑΕΛ): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τους τρεις βαθμούς. Κακό παιχνίδι ποιοτικά και από τις δύο ομάδες, με αρκετά λάθη. Καλύτερη η ΑΕΚ γιατί πέτυχε ένα γκολ και νίκησε το ματς. Έγιναν πολλά περίεργα πράγματα στο παιχνίδι, δεν θέλω να επεκταθώ».


Χοσέ Λουίς Όλτρα(ΑΕΚ):  «Πολύ σημαντική νίκη. Πάμε στην διακοπή με καλό τρόπο. Το πιο σημαντικό είναι αυτό. Αξίζαμε αυτή την νίκη. Η ομάδα ήταν σοβαρή. Έκανε πολύ καλή αμυντική δουλειά. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν. Είναι πολύ σημαντικό το μηδέν στην άμυνα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην ΑΕΚ. Δεν ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι μία δυνατή και δύσκολη ομάδα που είναι νικήτρια σε προσωπικές μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι» 

Για τον Άλτμαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Άλτμαν. Άξιζε αυτό το γκολ. Αυτό τον μήνα ήταν εκπληκτικός. Σκόραρε πολλά και σημαντικά γκολ αλλά δεν είναι μόνο ο Άλτμαν. Η δουλειά όλων των παικτών ήταν πολύ καλή σήμερα»

Για τον τραυματισμό του Λόπες: «Πρέπει να τον δει το ιατρικό επιτελείο. Ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό. Λογικά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Αυτό το δεκαήμερο θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουν παίκτες»