Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη του Απόλλωνα επί του Ακρίτα με 2-0..

 

Νταβίντ Μπαντία:

"Για ακόμη μία φορά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλό αντίπαλο. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Για ακόμη μία φορά δεχθήκαμε δύο γκολ. Μετά από αυτό είχαμε στην κατοχή μας την μπάλα. Δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ."

Για τον στόχο της παραμονής: "Ήμουν και πέρσι στην 'Α Κατηγορία. Οι ομάδες έχουν καλυτερεύσει. Η πρώτη κατηγορία είναι δύσκολη και αξίζουν να είναι εδώ. Ο στόχος μας δεν είμαστε να είμαστε στους έξι πρώτους, στόχος είναι η παραμονή μιας και είμαστε η 4η νεαρότερη ομάδα 

 

Κωνσταντίνος Μακρίδης: 

 

Αρχικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Νταβίντ Μπαντία. Είδα μία ομάδα στο γήπεδο, ποδοσφαιριστές με θέληση και πάθος. Μείναμε από το 35′ με δέκα παίκτες, όμως παλέψανε, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Πήραμε αυτό το αποτέλεσμα με το οποίο θα χτίσουμε στη συνέχεια. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε με 2-0 και βλέπουμε την συνέχεια με αισιοδοξία».

Τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο: «Βλέπουμε μόνο παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να βλέπουμε πιο μακριά. Ο κόσμος πρέπει να αναμένει αυτό που είδε σήμερα. Τέτοιες εμφανίσεις με πάθος και θέληση».

Αν το ρόστερ μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μας, έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα έρθουν και τα γκολ. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Σήμερα έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχαν δύο γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Όταν γύρισα ως ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα, ήθελα να πετύχω πολλά πράγματα, όμως οι τραυματισμοί μου το στέρησαν. Θέλω τώρα, όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να χαίρεται ο κάθε Απολλωνίστας».