Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Δηδ

Δείτε όλα όσα είπαν Τσίσκο Μουνιόθ και Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα Πάφος-Ανόρθωση.


Τσίσκο Μουνιόθ(Ανόρθωση): «Υπάρχει απογοήτευση. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα στα δυο κουτιά και στην άμυνα και στην επίθεση. Χρειάζεσαι το ξεχωριστό ταλέντο για να αλλάξεις την ροή του αγώνα. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά.»

Χάθηκε το τρένο του τίτλου; «Είμαστε η Ανόρθωση, χρειάζεται να βελτιωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την διαδικασία πρόοδου. Να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε 15 μέρες για να βελτιωθούμε. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια τους. Είμαστε όμως η Ανόρθωση. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι την βαθμολογία. Παίζουμε καλά αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση. Πρέπει να βρουμε την ισορροπία ανάμεσα σε εντός και εκτός έδρας.»

Για τον Κορέια; «Είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Είχε ένα μικροπρόβλημα στον τελευταίο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα»


Χένινγκ Μπεργκ(Πάφος): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Δείξαμε καλή νοοτροπία, πιέσαμε για τα πάντα για να κερδίσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε»

Ο κόσμος ζητάει το πρωτάθλημα. Μπορείτε να πείτε τουλάχιστον αν η Πάφος θα είναι εκεί ως το τέλος; «Δεν σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος είναι ικανοποιημένος και σίγουρα όταν είσαι οπαδός, έχεις όνειρα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις το πρωτάθλημα με την Ομόνοια. Ήταν πολύ δύσκολο με την Ομόνοια για πολλούς λόγους και είναι ακόμα πιο δύσκολο με την Πάφο.»