Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Κοσμοσυρροή αναμένεται και πάλι στο "Στέλιος Κυριακίδης" αφού εκεί θα αγωνιστεί η πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Καθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα του Μπεργκ, ειδικά στην Πάφο, αποτελεί ένα σημαντικό και ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη την επαρχία.

Να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή της πορεία και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των ομάδων που την ακολουθούν είναι ο στόχος της Πάφου στον αγώνα με την Ανόρθωση.  Παράλληλα η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάζεται έτοιμη να σπάσει και μια αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στην Κυρία. 

Από το 2015 σε συνολικά 19 παιχνίδια  σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Πάφος FC έχει γνωρίσει 12 ήττες από την Ανόρθωση, ενώ επτά αγώνες έμειναν στην ισοπαλία. 

Κίνητρο επίσης το έκτο συνεχόμενο τρίποντο αλλά και το απόλυτο νικών που έχει στην έδρα της  χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. 
Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει τους τραυματίες  Ζάιρο και Ντράγκομιρ  αλλά και τον τιμωρημένο Κανέ . Επιστρέφει ο Κβίντα. 

Το -12 από την κορυφή πρέπει να μειωθεί από την Ανόρθωση και της δίνεται μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το επιτύχει αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο.

Η ομάδα του Μουνιόθ ψάχνει επίσης δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Για άλλη μια αγωνιστική υπάρχουν σημαντικά προβλήματα για την Κυρία αφού οι  τραυματίες Ουάρντα, Αρτυματάς, Εμπραλίτζε και Αμπαρτζουμιάν θα είναι εκτός αποστολής. Η Ανόρθωση θα έχει δίπλα της τον κόσμο της που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο.