Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κ
Επιβεβαίωση ΑΝΤ1 για τον νέο προπονητή

Πραγμαγματοποιήθηκε στο Κολόσσι, στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα συνέντευξη τύπου εφόλης της ύλης του προέδρου Νίκου Κίρζη. Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα επιβεβαίωσε την αποκλειστική είδηση που μετέδωσε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1 ότι ο Κωσταντίνος Μακρίδης είναι ο νέος και μόνιμος προπονητής του Απόλλωνα.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη.

"Ο Πέτρος Κονναφής ήταν από τους πιο στενούς μου συνεργάτες. Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους του Απόλλωνα και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην συνέχεια" 

"Δυστυχώς μετά από 18 αγώνες στον πάγκο ο Νταβίντ Καταλά δεν πέτυχε την ομοψυχία και το οικογενειακό κλίμα. Και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η εικόνα που έβλεπε δεν τον ικανοποιούσε. Παρόλο που υπάρχουν ελαφραντικά, αυτό που μετρά είναι τα αποτελέσματα και αυτά δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Ξεκινώντας από εμένα και καταλήγοντας στους παίκτες" 

"Η επόμενη μέρα είναι με προπονητή τον Κωνσταντίνο Μακρίδη. Ξέρει τι γίνεται στο Κολόσσι. Μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες αλλά η γνώση και η εργατικότητα του, με κάνουν αισιόσοξο ότι μπορεί να οδηγήσει αυτό το μεγάλο καράβι. Ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να διορθώσει τα πράγματα. Σ΄αυτή την ομάδα ήρθαν πολλές επιτυχίες με προπονητές με λιγότερη εμπειρία. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα τον στηρίξουμε με ότι μπορούμε. Όταν επιλέξει το δικό του τιμ τότε θα μπορέσουμε και εμείς να τον στηρίξουμε" "

"Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα λάθη που έχουν γίνει αλλά έχουμε δρόμο"

"Είναι πολύ σύντομα να πούμε εάν και πώς θα αντικατασταθεί ο Πέτρος Κονναφής. Χρειάζεται χρόνος και συζητήσεις με το Δ.Σ. για να πάρουμε την απόφασή μας. Μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να πάρεις απόφαση. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει νέος τεχνικός διευθυντής. Πραγματικά δεν περίμενα την απόφαση του Πέτρου".

"Άρχισε η παράδοση του νέου γηπέδου. Σαββατοκυρίακο 26-27 Δεκεμβρίου ήταν το πλάνο για να γίνει το πρώτο παιχνίδι εκεί. Το γήπεδο είναι όλης της οικογένειας του Απόλλωνα. Θα μας δώσει τεράστιο πλεονέκτημα. Θα ξεδιψάσει ο κόσμος του Απόλλωνα που πηγαινοέρχεται. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που παίζαμε εκτός έδρας ουσιαστικά στην Ευρώπη. Θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα και είναι ένα προσωπικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από ώρα σε ώρα περιμένουμε να πάμε να υπογράψουμε με τον ΚΟΑ και μόλις γίνει η παράδοση το πρώτο σαββατοκύριακο που θα γίνουν ματς είναι στις 25 με 27 Νοεμβρίου. Αυτός είναι ο στόχος, αλλά αν καθυστερήσει μια δύο μέρες δεν είναι θέμα δικό μας. Το Σάββατο θα είναι το τελευταίο μας ματς στο Τσίρειο"

"Η οικονομική κατάσταση της εταιρείας είναι αρκετά καλή. Είμαστε εκεί από την αρχή και δεν υπάρχει πρόβλημα"

'Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου και την συμμερίζομαι"

Γιατί δεν ακολουθεί το μοντέλο ΑΡΗ - Πάφου: "Θέλετε να ακολουθήσω το μοντέλο της Πάφου που δεν πήγε Ευρώπη τα τελευταία έξι χρόνια; Ποιο είναι το μοντέλο της Πάφου και του Άρη. Δεν με αφορά εμένα το πως δουλεύει ο Άρης και η Πάφος. Μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας δεν πρέπει να προσαρμόσει το πλάνο της σε μια ομάδα όπως την Πάφου που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και είναι συμπαθείς. Ξόδεψε πολύ περισσότερα και δεν πήγε ούτε μία φορά Ευρώπη. Ο Άρης κάνει εξαιρετική προσπάθεια κι΄αυτός. Κάνουν εξαιρετική πορεία και μπράβο τους"