Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσδ

Δείτε όλα όσα είπαν Γιανίκ Φερέρα και Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Ομόνοια 1-1.

Γιανίκ Φερέρα(Ομόνοια): «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στα πρώτα 15 λεπτά περάσαμε δύσκολα. Μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Τα πήγαμε καλύτερα στο 2ο ημίχρονο, ανεβάσαμε την απόδοση μας. Μετά το 1-1 το παιχνίδι έγινε τρελό με εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά η ισοπαλία είναι δίκαιη».

Αν σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο με τις επιλογές που έκανε στην ενδεκάδα: «Το σκεπτικό με τον Χάμπο στα δεξιά ήταν γιατί τα πήγε αρκετά καλά με τη Σέριφ. Καταλάβαμε νωρίς στο παιχνίδι ότι δεν μας βγήκε αυτό με τον Χάμπο. Στο 2ο ημίχρονο αλλάξαμε το σχηματισμό και τα πρόσωπα και τα πήγαμε καλύτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που κάνουμε πειράματα, μαθαίνουμε την ομάδα ακόμα».

Πότε θα έχει την ισορροπία που θέλει: «Τα παιχνίδια είναι πολύ κοντινά, δεν είχαμε χρόνο να πειραματιστούμε περισσότερο. Κρατάμε ισορροπία στις επιλογές. Ίσως έχουμε περισσότερες αλλαγές προσεχώς, εξαρτάται πόσο γρήγορα θα πάρουν την ιδέα οι παίκτες. Η ενδεκάδα ποτέ δεν είναι ίδια, πράγματα θα αλλάζουν. Δεν είμαστε ακόμη η ομάδα που θέλουμε αλλά πάμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο παίρνουμε βαθμούς σε αυτή τη διαδικασία, είναι καλύτερα από το να μην παίρνουμε. Θέλαμε τρεις σήμερα, πήραμε έναν, πρέπει να το αποδεχτούμε».

Για τον Ανσαριφάρντ: «Ο Καρίμ θα φύγει μετά το παιχνίδι της Παρασκευής. Θα τον έχουμε με τον Ολυμπιακό».

Για τους Φαμπιάνο, Μάθιους, Μπασιρού: «Μάθιους και Μπασιρού θα είναι έτοιμοι αμέσως μετά τη διακοπή, ο Φαμπιάνο ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο διάστημα».


Αλεξέι Σπιλέφσκι(Άρης): «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι γιατί είναι σαν ήττα. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν κάπως κουρασμένοι και έλειψε η φρεσκάδα. Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, φοβερή ενέργεια και ελπίζω να το απολαμβάνει ο κόσμος γιατί γι’ αυτόν παίξαμε. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την Ομόνοια η οποία έχει κάποιους παίχτες κλειδιά όπως ο Μπρούνο, ο Κασάμα και ο Λοΐζου όμως για εμάς ήταν σαν ήττα. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ, Δευτέρα η ώρα 18:00 και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τι έφταιξε και δεν κέρδισε η ομάδα: «Είναι απλό δεν σκοράραμε το δεύτερο τέρμα κι είχαμε πολλές ευκαιρίες για να το πράξουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Προετοιμαζόμαστε για τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και τους διαβάζουμε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα Ο Μάντζιεκ είναι εξαιρετικός παίκτης και έχουν μπροστά επίσης πολύ καλό επιθετικό. Και μετά η Πάφος που ελπίζω να είναι στο νέο γήπεδο μας, κι ο Άρης θα είναι on fire».