Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ντα

Το απόγευμα της Τρίτης η UEFA ανακοίνωσε ότι το ματς της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους θα διεξαχθεί χωρίς goal-line technology!

Χωρίς το goal-line technology θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους (σήμερα, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Champions League, λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους για το UEFA Champions League, η γηπεδούχος ομάδα – εν αγνοία της UEFA και του προμηθευτή τεχνολογίας γραμμής τέρματος της UEFA – ξεκίνησε εργασίες στο στάδιο «Da Luz», γεγονός που έκανε το εγκατεστημένο σύστημα τεχνολογίας γραμμής τέρματος δυσλειτουργικό.

Δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατή η αντικατάσταση και η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος εγκαίρως για τον αγώνα, επομένως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς τη χρήση τεχνολογίας γραμμής τέρματος σύμφωνα με τους κανονισμούς του UEFA Champions League».

Τώρα τι θα συμβεί σε περίπτωση μία επίμαχης φάση; Θα υπάρξει συνδρομή από το VAR, προκειμένου να ληφθεί η σωστή απόφαση.

sdna.gr