Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καταλα.jpg

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά μετά την ήττα της ομάδας του από την Άλκμααρ στην Ολλανδία με 3-2.

«Είναι κρίμα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, πρέπει να είμαστε θετικοί. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια μας. Τα δώσαμε όλα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Κρατώ πολλά θετικά, ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια, βρήκαμε χώρους, κάναμε φάσεις. Αυτό με χαροποιεί. Πρέπει να δούμε την συνέχεια.»

Για τον Αρτυματά: «Δεν είχε αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει πάθει. Είχε ενοχλήσεις στην γάμπα. Θέλω παίκτες σαν τον Αρτυματά. Τα δίνει όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση του. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα το κυνηγήσουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια.»

«Όλη η ομάδα πάλεψε. Δεν είναι δίκαιο να πω 2-3 παίκτες. Το έκανα με τον Αρτυματά επειδή δεν είχε αγωνιστεί πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος για όλους. Πρέπει να επανέλθουμε. Είναι σημαντικό. Είναι καλά νέα που επέστρεψαν σημαντικοί παίκτες για μας. Δουλειά μας είναι ξεκουράσουμε τους παίκτες. Την Παρασκευή θα δούμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε και άλλες επιστροφές»

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας λέγοντας, «Τι να πω για τον κόσμο; Απίστευτος. Όλα τα παιχνίδια μας υποστηρίζουν. Είναι πολύ κοντά με τους παίκτες. Ευχαριστούμε για την στήριξη»