Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την βαριά ήττα από το Κόσοβο εκτός έδρας με 5-1...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα, δεν ανταποκριθήκαμε στο αποψινό παιχνίδι. Δεν δούλεψε τίποτα σωστά, ούτε άμυνα, ούτε κέντρο, ούτε επίθεση, παρά το ότι την πρώτη φάση την δημιουργήσαμε εμείς. Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα, σε τέσσερις μέρες να παίξεις δύο παιχνίδια. Δεν είναι έτοιμοι γι΄ αυτά τα παιχνίδια, ειδικά οι νέοι παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας δύο φιλικά, να δούμε κάποια άλλα πράγματα και κάποιους άλλους παίκτες.

Είχαμε μιλήσει πριν το παιχνίδι με τον πρόεδρο και μου είχε πει ότι κάνουμε ένα παιχνίδι καλό και μετά από τρεις ημέρες, φαίνεται ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Όχι μόνο η Εθνική ομάδα, φαίνεται και από τις ομάδες μας που παίζουν Ευρώπη, γυρίζουν στην Κύπρο και χάνουν βαθμούς.

Σαν ομάδα, μπορεί να χάναμε το παιχνίδι, αλλά όχι όπως το χάσαμε σήμερα. Όταν σε όλο το παιχνίδι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καμία γραμμή της ομάδας ή κανέναν παίκτη, δείχνει ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δίκαια χάσαμε.

Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθούμε. Παίρνουμε τους παίκτες και έχουμε 2-3 μέρες. Δεν μπορούμε να τους βελτιώσουμε. Αυτό που πρέπει, είναι και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να παίζουν οι παίκτες, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν δεν παίξουν, θα είναι δύσκολο να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που παίζουμε ένα παιχνίδι και δεν είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο που είναι πολύ νωρίς».