Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Μπογιέτ, για το παιχνίδι με αντίπαλο την Κύπρο.. 

Για ότι έχει αντιμετωπίσει τον Κετσπάια ως ποδοσφαιριστής: «Ήταν άτυχος ο Κετσπάια τότε θεωρώ. Ανυπομονώ να τον δω αύριο. Έχουμε και κοινό παρελθόν λόγω της ΑΕΚ όπου προπονήσαμε και οι δύο. Αύριο όλα είναι στα χέρια των παικτών που θα δώσουν το 100%».

Πως προσπαθεί να δώσει κίνητρο έξτρα στους παίκτες του: «Προσπαθώ συνέχεια να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο. Τον Ιούνιο ήταν η πρώτη θέση και ήρθε. Αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να ανέβουμε στο EURO. Περιμένουμε ένα ντέρμπι αύριο και έχουν νέο προπονητή οπότε δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν»

 

Ο τρόπος προσέγγισης: «Δεν θα σας πω και πολλά απλά το θέμα είναι πως προσπαθούμε να επιγκεντρωθούμε πάνω στον αντίπαλό μας. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ομάδα της Κύπρου και προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε. Δεν επιγκέντρωνομαι στους παίκτες που λείπουν αλλά σε αυτούς που έχω»

Για το αν υπάρχει στόχος: «Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη. Είχαμε μία εξαιρετική προετοιμασία και να δείξει η ομάδα πως μπορεί να ανταποκριθεί σε ότι και να βρει απέναντί της»

Δημήτρης Κουρπέλης: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να βγουμε πρώτοι. Θέλουμε συνέχεια των εμφανίσεων του Ιουνίου που ήμασταν σοβαροί και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, με βάση τα όσα έχουμε δει στις προπονήσεις», είπε αρχικά. Και συνέχισε.
«Είναι σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη να είναι σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους. Στην Εθνική αυτό μένει μόνο στη ψυχολογία και δεν συζητιέται. Θέλουμε να κάνουμε το 2χ2 (σ.σ. ακολουθεί ο αγώνας με τη Βόρειο Ιρλανδία, έτσι θα κάνει το απόλυτο στον όμιλο)»

Για το μηδέν στην άμυνα που διατηρεί η Εθνική μας σχολίασε ότι «δεν παίρνει μόνο η άμυνα τα αποτέλεσματα. Πρέπει να υπάρχει και ανάλογη επίθεση και θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ». Κλείνοντας ρωτήθηκε για την ομάδα της Κύπρου και τι έχει ξεχωρίσει από εκείνη. «Το καλύτερό της παιχνίδι από τα τέσσερα πρώτα ήταν το μεταξύ μας και απειληθήκαμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις»