Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sds

Ο Έντινσον Καβάνι έκανε το ντεμπούτο του με τη Βαλένθια το προηγούμενο Σάββατο (17/9) στον αγώνα κόντρα στη Θέλτα. Λίγο έλειψε ωστόσο, να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι λόγω ενός ατυχήματος που είχε με το δάχτυλό του.

Μιλώντας στην εκπομπή "2 de Punta de Marcos Vittete" ο 35χρονος αναφέρθηκε στη μικρή περιπέτεια που είχε, αλλά και στο πώς έσπασε το νύχι του και αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση.

"Βάζαμε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, η οικογένεια μου είχε μπει ήδη μέσα. Πάτησα το κουμπί για να κλείσει η πόρτα του πορτμπαγκάζ. Η πόρτα έκλεισε και μου έπιασε το δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μου σπάσει το νύχι. Δόξα τω Θεώ δεν μου έσπασε το δάχτυλο, γιατί είχε πιάσει μόνο την πρώτη φάλαγγα και αυτό λειτούργησε ως μοχλός.

Ήταν μια μέρα πριν το ντεμπούτο μου. Λόγω του ήχου που έκανε το δάχτυλο νόμιζα ότι το είχα σπάσει. Είχα θυμώσει και ήμουν αγανακτισμένος. Και τελικά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει ο γιατρός την επόμενη ημέρα να μου κάνει τοπική αναισθησία, να τυλίξει το δάχτυλο καλά και να δούμε τι θα γίνει".

Η κατάσταση του νυχιού ωστόσο, χειροτέρευε και ο πόνος μεγάλωνε, με τον Ουρουγουανό να ειδοποιεί τελικά τον γιατρό την ίδια ημέρα. "Πήγα στο νοσοκομείο, ο γιατρός έκανε μια μικρή επέμβαση στο νύχι. Φαίνεται ότι έκανε μια πολύ καλή δουλειά, γιατί ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες", κατέληξε ο Καβάνι