Τηλεόραση Ραδιόφωνο
6

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ μετά την επεξήγηση φάσεων και κανονισμών από το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ για την 4η αγωνιστική: 

 

Με αφορμή την απουσία φάσεων από το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, η ομάδα της Λεμεσού σημειώνει: 

Περιμέναμε την επεξήγηση των φάσεων της 4ης αγωνιστικής από την ΚΟΠ και το Τμήμα Διαιτησίας, όπως συμβαίνει μετά το τέλος της κάθε αγωνιστικής και αφού είδαμε χθες ότι καθυστερεί, δημοσιοποιήσαμε την απορία μας ως προς τι η καθυστέρηση.

Σήμερα είδαμε με μεγάλη μας έκπληξη, ανακοίνωση της ΚΟΠ και του τμήματος διαιτησίας χωρίς όμως να υπάρχει καμία απολύτως φάση από το ΑΕΛ-Δόξα, έστω για να κρατήσουν τα προσχήματα.

Παρά το γεγονός ότι το σύνολο των καθηγητών/αναλυτών διαιτησίας, των ΜΜΕ και του φίλαθλου κόσμου, διαπίστωσε σοβαρά και ξεκάθαρα λάθη, όπως το κανονικό γκολ της ομάδας μας που δεν μέτρησε και ούτε καν ξέρουμε αν εξετάστηκε από τον Θεούλη που ήταν στο var ή/και αν εξετάστηκε αυτό έγινε με ταχύτητα φωτός ή το ότι το δεύτερο γκολ της Δόξας ξεκίνησε από ξεκάθαρο φάουλ του επιθετικού της αντίπαλης ομάδας που το οποίο και πάλι δεν είδε στο VAR ο κύριος Θεούλης.

Ύστερα απ’ όλα αυτά ο κ. Μάζιτς και οι συνεργάτες του φαίνεται να έκριναν σωστό και δίκαιο να μην παρουσιάσουν και να μην επεξηγήσουν καμιά φάση από το παιχνίδι μας!

Η στάση της Ομοσπονδίας και του κ. Μάζιτς είναι ξεκάθαρη. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους τα Σωματεία, τα ΜΜΕ και τον φίλαθλο κόσμο.

Αφήνουμε την ΚΟΠ, το τμήμα διαιτησίας και τον κ. Μάζιτς στην κρίση των Μέσων Ενημέρωσης και του φίλαθλου κόσμου.