Τηλεόραση Ραδιόφωνο
π

Mε συναισθηματική φόρτιση αλλά και με τη σιγουριά ότι θα επανέλθει σιδερένιος ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ανδρέας ευχαριστεί την ομάδα για την συνεχή υποστήριξη που λαμβάνει ώστε να συνεχίσει και να μην λυγίσει, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε την επιστολή:

 

Ευχαριστήρια Επιστολή προς Διοικητικό Συμβούλιο και κόσμο της ΑΕΚ

 

                                                                                            21 Σεπτεμβρίου 2022

Αξιότιμε Κύριε πρόεδρε,

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Αξιότιμα μέλη του Τεχνικού Επιτελείου ,

Φίλες και φίλοι της ομάδας,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την συνεχή υποστήριξη που λαμβάνω  τόσο από εσάς τον ίδιο, από τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας ,το τεχνικό επιτελείο , τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους συμπαίκτες μου, όσο και από τον απλό κόσμο της ΑΕΚ, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μου καθημερινά, συμπαραστάτες και εμψυχωτές σε αυτή την ομολογουμένως πολύ δύσκολη στιγμή της αθλητικής μου σταδιοδρομίας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό μου .

Η συνεχής συμπαράσταση από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές της οικογένειας της ομάδας μας, μου δίνει  δύναμη και θάρρος να μη λυγίσω, να πεισμώσω και να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και ευλογημένο που βιώνω αυτό τον ανηφορικό δρόμο έχοντας στο πλάι μου όλους εσάς, τη δεύτερη οικογένειά μου, τους φίλους και όλους τους γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους που με τα μηνύματά τους μου δίνουν δύναμη να ξεπεράσω και αυτό το εμπόδιο.

 Αγαπημένη μου  μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που  δεν με έχετε αφήσει να λυγίσω, που έχετε γίνει το δεκανίκι μου μέχρι να καταφέρω να σταθώ μόνος στα πόδια μου . Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά από εσάς.

Με τη βοήθεια του θεού, θα τα ξαναπούμε ποδοσφαιρικά το συντομότερο!

Καλή επιτυχία τόσο στη Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας μας όσο και στο Παγκύπριο πρωτάθλημα.

 

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παρασκευάς