Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δείτε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παναγή για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ελλάδα..

 

«Πολύ σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια που μείναν να κλείσουμε καλά το Nations League. Δύο δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να κάνουμε ότι ζητήσει. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. 

Ο καθρέφτης για να στηριχθεί και ο Κύπριος παίκτης είναι η Εθνική. Πάντα ήμασταν ομάδα όμως κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο έρχονται με τα πράγματα που κάνεις εκτός γηπέδου. Τα περισσότερα παιδιά εδώ δεν έχουμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες μας και είναι ένας τρόπος να κάνουμε κάτι καλό στην Εθνική βοηθιόμαστε και στην ομάδα.

Πρώτα από όλα είμαστε επαγγελματίες, σεβόμαστε τις ομάδες που έχουμε το συμβόλαιο μαζί τους, αλλά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας σέβονται και εκείνοι.

Ειδικά στους τερματοφύλακες είμαστε υπόχρεοι όταν αγωνιζόμαστε να είμαστε θετικοί. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός οπότε είμαστε υπόχρεοι να σεβόμαστε τις ομάδες και τον κόσμο.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πρέπει και εμείς να τον φέρουμε στο γήπεδο με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε εμάς και στο προπονητικό τιμ.

Μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μαζί».