Τηλεόραση Ραδιόφωνο
DFDF

Δείτε όλα όσα είπαν Χοσέ Λουίς Όλτρα και Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα Πάφος-ΑΕΚ 1-0.

Χοσέ Λουίς Όλτρα(ΑΕΚ): «Δεν παίξαμε καλά, η αντίπαλη ομάδα έπαιξε καλύτερα, ειδικότερα στο πρώτο 20λεπτο ήταν πολύ καλύτεροι. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ. Το γκολ μπήκε από ένα στημένο που θεωρώ πως υπήρχε και φάουλ. Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά, πρέπει να βελτιωθούμε».

«Το ότι παίζουμε σε Κύπρο και Ευρώπη δεν ήταν ο λόγος που δεν ήμασταν καλοί σήμερα, εμείς με την μπάλα δεν κάναμε τίποτα στα πρώτα 20 λεπτά».

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Στα πρώτα 20 λεπτά ήταν καλύτεροι από εμάς σε όλα. Μετά τα 20 λεπτά αποδείξαμε ότι μπορούμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Όποιος κατάφερνε να προηγηθεί στο σκορ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα διαφορετικό διαιτητή, όλες του οι αποφάσεις ήταν εναντίων μας., Το πρόβλημα ήταν ότι δεν σκοράραμε».

«Για μένα ο λόγος που χάσαμε σήμερα ήταν ότι δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, και εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις 2-3 ευκαιρίες που είχαμε. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όπως με την Δυναμό, κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε»

Χένινγκ Μπεργκ(Πάφος): «Παίξαμε καλό παιχνίδι σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είχαμε την ποιότητα, την νοοτροπία ώστε να σκοράρουμε και να μην δεχτούμε τέρμα. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήταν κόκκινη κάρτα στον Πίριτς. Τουλάχιστον αυτό είδα από τον πάγκο, δεν το είδα από την τηλεόραση. Είχαμε καλή ευκαιρία και με τον Ζάιρο να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Γενικότερα, πιστεύω ότι κάναμε έναν καλό αγώνα και μας άξιζε να κερδίσουμε τον αγώνα. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα στατιστικά που έχουμε στη σεζόν, είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε .έχουμε παίχτες που θα απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες, οι υπόλοιποι θα προπονηθούν για να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για τις αιχμές του Όλτρα για τη διαιτησία: «Δεν γνωρίζω τι είπε ο κόουτς. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι από την διαιτησία. Ο καθένας από πλευράς του βλέπει τα πράγματα διαφορετικά».

Αν νοιώθει κρύο στην κορυφή: «Ακόμη και στην κορυφή είναι ζέστη», απάντησε χαριτολογώντας ο Νορβηγός.