Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Οι αντιδράσεις για τον Roslik είναι πολλές, με τον κόσμο να λέει πως θα έπρεπε να αποβληθεί δια παντός.
Ο μαχητής του MMA Amadeusz Roslik γρονθοκόπησε και σχεδόν ξάπλωσε τον σταρ του YouTube Sadek, την ώρα που ο τελευταίος παραχωρούσε συνέντευξη στην κάμερα.

Ο Roslik, ο οποίος μάχεται με το πολωνικό MMA FAME, έχει πειθαρχικό ιστορικό και τιμωρίες για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Το 2020 αποκλείστηκε επειδή έριξε νοκ άουτ έναν αντίπαλο και τον κλώτσησε στο πρόσωπο ενώ αυτός βρισκόταν στο ταπί, κάτι που θεωρείται παράνομο στους επίσημους κανόνες του MMA.

Πρόσφατα, πυροδότησε νέα διαμάχη, όταν ενεπλάκη σε καβγά με έναν ομόλογό του στο MMA κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. Στο τελευταίο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, ο σταρ του YouTube Sadek απαντάει σε ερωτήσεις σε μια προσωπική συνέντευξη με την Πολωνή δημοσιογράφο Monika Laskowska.


Ξαφνικά ο Roslik μπαίνει στο «κάδρο» και δίνει μια δυνατή μπουνιά στον Sadek, του οποίου φύγουν τα γυαλιά ηλίου από το κεφάλι και αυτός πέφτει πίσω στην διαφημιστική πινακίδα. Ωστόσο σηκώθηκε γρήγορα, την ώρα που ο «εχθρός» του γύρισε στην κάμερα σε μια κίνηση «μήνυμα».

Ο Sadek προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη παρόλο που ήταν εμφανώς ζαλισμένος και με αίμα να τρέχει από το στόμα του.

Οι αντιδράσεις για τον Roslik είναι πολλές, με τον κόσμο να λέει πως θα έπρεπε να αποβληθεί δια παντός.

Πηγή: gazzetta.gr