Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πογιετ

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ με την ευκαιρία της κλήσης παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League με την Κύπρο (24/9, Λάρνακα) και την Βόρεια Ιρλανδία (27/9, Ριζούπολη).
«Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μας τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε», δήλωσε με την ευκαιρία της κλήσης παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League με την Κύπρο (24/9, Λάρνακα) και την Βόρεια Ιρλανδία (27/9, Ριζούπολη), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογιέτ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ουρουγουανού:

«Ανυπομονώ να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους ποδοσφαιριστές μου, ύστερα από μια μακρά περίοδο χωρίς διεθνείς αγώνες για τις Εθνικές Ομάδες. Σε αυτό το διάστημα, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν σταματήσαμε να παρακολουθούμε τους παίκτες μας και να προσπαθούμε να καταλήξουμε στις καλύτερες επιλογές για τους δύο τελευταίους αγώνες μας στο UEFA Nations League.

Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μας τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό την αγωνιστική μας βελτίωση, αλλά και για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο του UEFA Nations League όσο υψηλότερα γίνεται!
 
Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμάς, επομένως θα αγωνιστούμε με πάθος και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».