Τηλεόραση Ραδιόφωνο
KKK

Δείτε όσα είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΛ Μάριος Ζαχαρίου και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λευκωσίας Γιάννης Πετράκης, μετά το τέλος του αγώνα των ομάδων τους.

Μάριος Ζαχαρίου(ΑΕΛ): «Ακόμα και με δέκα παίκτες η ομάδα μας ήταν καλύτερη. Κάποια άτομα πρέπει να σεβαστούν περισσότερο την ομάδα μας. Ήταν δύσκολη εβδομάδα, αλλά οι παίκτες μας ήταν αφοσιωμένοι, ακολούθησαν το πλάνο μας και είχαν μια πολύ καλή απόδοση. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας ακόμα μια φορά, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και τον κύριο Πετράκη».

Για Μιραλας: «Είχε κάποιες ενοχλήσεις και ήταν καλύτερο να τον προφυλάξουμε».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι με την απόδοση μας δείξαμε ότι η ομάδα ανεβαίνει. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωση και σίγουρα με τις κατάλληλες κινήσεις της διοίκησης θα γίνουν ακόμη καλύτερα τα πράγματα».


Γιάννης Πετράκης(Ολυμπιακός): «Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν πολύ οι δυο ομάδες. Δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Ότι έγινε έγινε στο τέλος. Όπως ήρθε το παιχνίδι θα μπορούσε να το κερδίσει και η μία ομάδα είτε και η άλλη. Παρόλο που ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε απέναντι σε μια συμπαγής άμυνα να βρούμε φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κρατάμε ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και ότι κάναμε καλά πράγματα. Τώρα θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι για την συνέχεια».

Για το ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα: «Νομίζω ότι ο αντίπαλος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε ευκαιρίες εκτός από το τέλος. Δεν έκανε κάτι προηγουμένως η ΑΕΛ που δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε. Για μένα είναι το πιο σημαντικό. Εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε και εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Όμως όπως είπα πιστεύω ότι είχαμε τις προϋποθέσεις. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι δικαίως ο βαθμός».

Για τον Μολ που απέκρουσε το πέναλτι: «Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι για τον Μολ. Τον είχα παίκτη στον Απόλλωνα, τον ξέρω από τότε. Πέραν του ότι είναι καλός τερματοφύλακας είναι και καλός χαρακτήρας».

Για τον τραυματισμό του Σάλι: «Δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα εκτίμηση. Θα πάει στον γιατρό και μετά θα τοποθετηθούμε».