Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μ

Ο Γκανέζος αμυντικός Έρικ Μποάκι ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Λεμεσιανή ομάδα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Έρικ Μποάκι ήρθε στον ΑΡΗ έχοντας γεμάτες σεζόν και περισσότερες από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σλοβενίας με την Ολίμπια Λουμπλιάνας. Ο 22χρονος (19/11/1999) δεξιός ακραίος αμυντικός, μοιράστηκε τις σκέψεις και τις πρώτες του εντυπώσεις για την ομάδα μας.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΑΡΗ;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις εδώ είναι θαυμάσιες! Αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου από το αεροδρόμιο ακόμη. Η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Είναι πολύ φιλικοί και ευγενικοί προς εμένα και τους άλλους.

Μπορείς να μας περιγράψεις τον εαυτό σου ως ποδοσφαιριστή;

Είμαι πολύ ταπεινός και λίγο ντροπαλός εκτός γηπέδου, αλλά πάντοτε δουλεύω σκληρά στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τέλος.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Οι στόχοι μου είναι αρχικά να γίνω μέρος της ιστορία των επιτυχιών του ΑΡΗ και να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει τους στόχους της, να κερδίσω τρόπαια και να αγωνιστώ στην Ευρώπη.