Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μπεργκ μπαντια

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη της Πάφου επί του Ακρίτα με 4-0..

 

Νταβίντ Μπαντία: 

Δύσκολο το παιχνίδι. Άδικα τα τέσσερα τέρματα που δεχθήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως, η Πάφος έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μέτρησαν τα λάθη για τις δύο ήττες που προηγήθηκαν. Σήμερα ο Ακρίτας αγωνίστηκε με καλύτερη ομάδα. Θα έχουμε στην συνέχεια και νέους παίκτες για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που διοικούσαι. Επιμένω, αν βελτιωθούμε θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Οι παίκτες μπορούν για καλύτερα πράγματα. 

Παίζει ρόλο το νεαρό ηλικίας κάποιων παικτών. Από διαφορετικές εθνικότητες. Πρέπει να βρεθεί καλύτερη ομοιογένεια. Εμείς θα τα δίνουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κρατήσαμε μπάλα στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο η Πάφος ήταν καλύτερη και άλλαξε το πλάνο μετά και το τέρμα το πρώτο που δεχθήκαμε.
 

Χένιγκ Μπέργκ: 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πειθαρχία και σωστή νοοτροπία και όσο προχωρούσε ο αγώνας δείξαμε τις επιθετικές μας ικανότητες. Είχαμε φάσεις όμως δεν έχουμε παράπονο, είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και την απόδοση. 

Πάντα ψάχνουμε το καλύτερο και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε νέο σύνολο με νέους παίκτες όμως έχουμε καλή απόδοση και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Αισθανόμαστε τον ενθουσιασμό του κόσμου και αυτό είναι πολύ καλό. Δουλεύουμε σκληρά και με την ΑΕΚ θα είναι πιο ψηλού επιπέδου, με ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη. 

Η ομάδα που παίζει καλά δεν αλλάζει. Υπάρχει όμως ο ανταγωνισμός γενικά και θέσεις που παίζονται. Κάνουμε αλλαγές με ποιοτικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με σκληρή δουλεία.

Για νεαρούς παίκτες:
Υπάρχει ο ανταγωνισμός. Πάντα θα παίζουν οι καλύτεροι. Θέλει δουλεία για να αναπτυχθείς σε καλό επίπεδο.