Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Την Πέμπτη το απόγευμα έγινε γνωστός ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών, γεγονός που έφερε τα πάνω κάτω στη Μεγάλη Βρετανία. Φυσικά επηρέασε τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, αφού λίγες ώρες μετά την είδηση αναβλήθηκαν οι δύο αναμετρήσεις της Παρασκευής στην Αγγλία, το Μπέρνλι – Νόριτς και το Τρανμίρ – Στόκπορτ.

Σήμερα, Παρασκευή (9/9), η Πρέμιερ Λιγκ συνεδρίασε μαζί με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (EFL) προκειμένου να αποφασίσουν για τη μοίρα των παιχνιδιών το ερχόμενο τριήμερο. Επίσημα, λοιπόν, τόσο η Πρέμιερ όσο και οι υπόλοιπες κατηγορίες στην Αγγλία (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2, Νάσιοναλ Λιγκ) αποφάσισαν να αναβάλλουν όλους τους αγώνες μέχρι και τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ στις 12/9.


Δεδομένο θεωρείται πως αγωνιστική δράση δεν θα υπάρξει και το άλλο Σαββατοκύριακο, στις 17 και στις 18 του μηνός δηλαδή, καθώς τότε θα γίνει η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Κάτι που σημαίνει πως η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει την 1η Οκτωβρίου και αυτό γιατί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου υπάρχει διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο Nations League.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική από την Τσάμπιονσιπ μέχρι και τη Νάσιοναλ Λιγκ, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί για το αν θα διεξαχθούν ή όχι οι αναμετρήσεις. Θα υπάρξει νέα σύσκεψη της EFL μέσα στις επόμενες ημέρες.