Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νταργουιν νιουνιεζ

Ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Γιόακιμ Άντερσεν, δήλωσε ότι έλαβε «300-400» κακοποιητικά μηνύματα στο Istagram μετά το ισόπαλο 1-1 της Δευτέρας εναντίον της Λίβερπουλ.

Ο 26χρονος διεθνής Δανός αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Γιόακι Άντερσεν, που ενεπλάκησε σε μια αψιμαχία με τον επιθετικό της Λίβερπουλ Ντάργουιν Νούνιες, με τον τελευταίο να αποβάλλεται [με απευθείας κόκκινη] αφού τον χτύπησε με κουτουλιά, μπήκε στο στόχαστρο των υποστηρικτών των reds!

Ο Άντερσεν μίλησε δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για τα απαράδεκτα μηνύματα που έλαβε μετά το τέλος του αγώνα, μερικά από τα οποία περιελάμβαναν απειλές θανάτου. «Έλαβα ίσως 300-400 από αυτά τα μηνύματα χθες το βράδυ. Καταλαβαίνω ότι υποστηρίζεις μια ομάδα, αλλά σεβαστείτε και σταματήστε να συμπεριφέρεστε σκληρά στο διαδίκτυο».

Στη συνέχεια δημοσίευσε -μέσω instagram stories- συνολικά 17 στιγμιότυπα οθόνης από τα άμεσα μηνύματά του στο Instagram, λέγοντας στο τέλος πως: «Ελπίζω το Instagram και η Premier League να κάνουν κάτι για αυτό».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την πράξη του Νούνιες να τον χτυπήσει με το κεφάλι ως «πραγματικά ανόητη» μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς. «Σε όλο το παιχνίδι καθόμουν πολύ κοντά του, τον ενόχλησα πολύ και τα πήγα καλά απέναντί ​​του. Νομίζω ότι γι' αυτό ήταν λίγο θυμωμένος μαζί μου», είπε συγκεκριμένα.

«Σε αυτή την κατάσταση, με χτύπησε με το κεφάλι, τον πρώτο, σε μια σέντρα, και του είπα ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Θύμωσα μαζί του. Μετά το έκανε ξανά, κάτι που για μένα είναι πραγματικά ανόητο. Καθαρή κόκκινη κάρτα», τόνισε.

Πηγή: gazzetta.gr 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10