Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λοιζου

Ντόρος έγινε από χθες για την περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου που έμεινε εκτός από τον τελικό του σούπερ καπ αφού όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημητρίου ένιωσε ενοχλήσεις. 

Πάντως η όλη συζήτηση γίνεται για τις πληροφορίες που διέρρευσαν για ρήξη στις σχέσεις της Ομόνοιας με τον ποδοσφαιριστή, αφού η ομάδα κατάθεσε πρόταση για ανανέωση μέχρι το 2026 στον Λοΐζο και αυτός δεν απάντησε ακόμα αφού επιθυμεί να αποχωρήσει για το εξωτερικό. 

Όπως τόνισε η επίσημη Ομόνοια διά στόματος, Ανδρέα Δημητρίου, οι πράσινοι δεν δέχθηκαν πρόταση για τον ποδοσφαιριστή παρά μόνο για δανεισμό χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και φυσικά δεν ικανοποιούσε την ομάδα. 

Είναι λογικό ο Λοΐζος Λοΐζου να περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος και αν θα φτάσει πρόταση στα γραφεία της Ομόνοιας και μετά να απαντήσει. Άλλωστε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, δηλαδή για ακόμη δύο χρόνια! 

Ας πάρουμε τα παραδείγματα των Μοχάμεντ Σάλαχ και Κιλιάν Μπαπέ. Για μήνες τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Παρί αντίστοιχα ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές τους για ανανέωση των συμβολαίων τους και τελικά και οι δύο συνέχισαν στις ομάδες τους. 

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι, το γεγονός ότι ο Λοΐζος Λοΐζου δεν απάντησε στην Ομόνοια δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένο ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση αν δεν έρθει κάτι από το εξωτερικό. 

Πάντως αυτή η συζήτηση μόνο κακό δημιουργεί και στις δύο πλευρές! Ο αγώνας με την Γάνδη προσφέρεται για τον Λοΐζου, αν φυσικά ξεπεράσει το πρόβλημα του, για να δείξει στην Ευρώπη για ακόμη μία φορά την αξία του και να πάρει την μεταγραφή που ψάχνει.