Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ντεμπελε

 

Η καταλανική Sport αποκάλυψε τους όρους του νέου συμβολαίου του Ντεμπελέ με τη Μπαρτσελόνα στους οποίους περιλαμβάνεται και η εξής... λεπτομέρεια: ο Γάλλος σε περίπτωση που κάποια ομάδα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης κρατάει το 50%!

Κάθε ημέρα και μια έκπληξη στον πλανήτη Μπαρτσελόνα.

 

Μεταξύ των οικονομικών διευθετήσεων, των μειώσεων των συμβολαίων, των πωλήσεων και των μεταγραφών το τελευταίο νέο αφορά τον Ουσμάν Ντεμπελέ και την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Ο Γάλλος διεθνής που βρέθηκε μια ανάσα από την έξοδο μα τελικά επέκτεινε την συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα» διαπραγματεύτηκε ένα νέο συμβόλαιο με τους ανθρώπους της ομάδας συμπεριλαμβανομένης μιας... πολύ μικρής λεπτομέρειας.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Sport, ο πρώην άσος της Ρεν, θα έχει ετήσιο μισθό της τάξεως των 16 εκατομμυρίων ευρώ συν ακόμα τέσσερα σε μπόνους επίτευξης στόχων. Συνοπτικά, ο Ντεμπελέ θα μπορούσε να κερδίσει ως και 20 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν, 40 στα δύο χρόνια που συμφώνησε να παραμείνει στο Καμπ Νόου.

Από τις 30 Ιουνίου του 2024 θα είναι ελεύθερος και από την 1η Ιανουαρίου του ίδιου έτους θα μπορεί να συμφωνήσει με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Εάν πριν από αυτό κάποια ομάδα αποφασίσει να δώσει τα 100 εκατομμύρια που φέρεται να είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του τότε ο παίκτης θα βάλει στην τσέπη του το 50% του ποσού (ήτοι 50 εκατομμύρια ευρώ)!

 

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Ντεμπελέ λάμβανε μισθό 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο.