Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οπαδοι απολλωνα θυρα 1

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, καλούν τον κόσμο της ομάδας να πάει στον επαναληπτικό αγώνα με την Μακάμπι.

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Η ομάδα μας στον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League με την Μακάμπι Χάιφα παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών, γεγονός που μας απογοήτευσε όλους ανεξαιρέτως.

Αυτό δεν σημαίνει όμως το τέλος του κόσμου. Ποτέ μας δεν μάθαμε στα εύκολα και ούτε μας χαρίστηκε ποτέ κάτι, γι' αυτό και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ υποστηρικτές της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ. Τα ίδια πήγαμε να ζήσουμε και πέρσι μηδενίζοντας τα πάντα από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον αποκλεισμό από την Ζίλινα και καταλήξαμε πρωταθλητές. 

Αφουγκραζόμαστε την απογοήτευση όλων, όμως δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας επηρεάσει. Καλούμε άπαντες που απαρτίζουν την τεράστια ΟΙΚΟΓΕΝΕ1Α του ΘΡΥΛΟΥ να αφήσουν την γκρίνια και την μιζέρια στην άκρη. 

Την Τρίτη φοράμε ΟΛΟΙ τα γαλανόλευκα και το κασκόλ μας και κατηφορίζουμε στο γσπ δίνοντας τον δικό μας αγώνα στην κερκίδα.

Υ.Γ. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση αργότερα για τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα μέλη μας το εισιτήριο του αγώνα. 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ 

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ - ΑΠΟΥΣΙΑ= ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΝΑ Σ´ΑΓΑΠΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΨΩ»